Liefde in de Nieuwe Tijd, Transmissie & Empowerment

LIEFHEBBEN MET EEN OPEN HART

Het idee van Liefde is de afgelopen decennia via veel ‘verkeerde’ interpretaties verlopen. Om liefde te ervaren hebben we via religies, doctrines, media en tradities geleerd dat we dit buiten onszelf moeten zoeken, dat we er iets voor zouden moeten opofferen, dat er pijn en liefdesverdriet bij zou moeten komen kijken, dat we ervoor moeten lijden of dat we liefde moeten verdienen.

We zijn gaan geloven dat liefde voorwaardelijk is.

Echte liefde is altijd onvoorwaardelijk, expansief, vreugdevol en niet-oordelend.
Het is ook eeuwige liefde, kosmische liefde.
Maar in het Vissentijdperk hebben we de liefde ‘verkeerd’ geïnterpreteerd en dit heeft de illusie gecreëerd dat bovenstaande eigenschappen het anker van liefde zouden moeten zijn.

In het Nieuwe Tijdperk wordt er van ons verlangd om ons te verbinden met het Nieuwe Aarde-raster, om te herontdekken wat ware liefde werkelijk is.
Maar eerst en vooral met onszelf, daarna met ‘onze Divine Lover’.

Één van de belangrijkste redenen waarom de mensheid ooit afstand nam van het kennen van de goddelijkheid van wie we werkelijk zijn, is omdat we hebben geleerd om liefde buiten onszelf te zoeken, terwijl het al die tijd in elke vezel van ons wezen zat.

Godzijdank ligt het Vissentijdperk al grotendeels achter ons en zijn de meeste overtuigingen omtrent liefde inmiddels weggespoeld. We zullen en masse steeds meer gaan begrijpen dat we allereerst de gelukkige en liefdevolle versie van onszelf mogen zijn of uitleven.

Onze Divine Lover heeft ons dus al tijden geleden gespiegeld (en/of meegedeeld) dat we echt van onszelf moeten gaan houden.

Voor de mind is zelfliefde misschien niet makkelijk, simpelweg omdat ons niet is geleerd hoe we van onszelf moeten houden. Maar als onze identificatie langzaam maar zeker gaat verschuiven, van een ego-identificatie naar een zeker zielsbewustzijn, dan zullen we voelen dat dit kloppend is met onze essentie. En op dat moment kunnen we eigenliefde kenbaar maken in de wereld, door deel te nemen in de maatschappij via onze missies en om harten te openen van onze mede aarde bewoners.

Ook voor mij als holistisch nieuwetijdsliefde-coach is het nog steeds tasten en proeven naar woorden om dit goed en begrijpelijk over te brengen. Met steeds de vraag aan de innerlijke waarnemer in mij: “Helpt dit woord, deze tekst, dit beeld om door anderen gevonden en begrepen te worden en klopt dit ook nog bij mij zoals ik mijzelf nu, so far so good, in mijn wezenskern herken?”

Veel wat ik zelf heb meegemaakt en door de jaren heb doorleefd met diverse zielsgeliefden maakt dat er nu aanvaarding is. En ik weet, er is geen weg meer tot ‘worden’, er is alleen nog zijn wie ik ben. Ook mijn Nieuwetijdsgeliefde voelt dat zijn transformatie zich aan het voltrekken is, via schaduw-werk.
Ik ben dankbaar dat ik weet dat zijn weg lang en absoluut niet makkelijk is, maar dat het ’t geduld, het vertrouwen en de liefde waard is.

Probeer jezelf de volgende vraag te stellen: “Hoe zou onvoorwaardelijke liefde mij behandelen als het belichaamd was in één persoon?
En hoe kan ik me openstellen om die persoon te zijn?”

Ik nodig je verder uit om een ​​lijst te maken van alle manieren waarop een onvoorwaardelijk liefhebbend persoon jou zou behandelen.
Is hij of zij genereus, aardig, niet-oordelend, leuk, speels, respectvol?
Zorgt hij/zij ervoor dat je je gezien, gehoord en gewaardeerd voelt?
Zingt hij/zij voor je, wordt je door hem of haar meegenomen in de natuur voor een wandeling?

Het is magisch en geweldig om in contact te komen met een Tweelingziel of Nieuwetijdsgeliefde, de andere helft van jouw ziel, die deze kwaliteiten naar jou kan (terug) spiegelen. Maar om dat te laten gebeuren, zoals we allemaal diep van binnen verlangen, mogen we eerst beginnen aan onszelf te verschijnen.

De Tweelingziel-connectie of Nieuwetijdsliefde-verbinding is alleen de meest krachtigste spirituele band in het gehele bestaan.
Hoewel de connectie zeer intens wordt gevoeld door beide Goddelijke tegenhangers, blijft het tegelijkertijd een onverklaarbare verbinding.

Nieuwetijdsgeliefden die zijn toegewijd aan deze reis zijn al ‘wakkere’ wezens. Sommigen van hen zijn geascendeerde meesters van de hoogste orde en reizen via de oude wereld om het collectieve bewustzijn te beïnvloeden. Om hun potentieel te ontgrendelen hoeven ze alleen maar te onthouden wie ze zijn en hun reis helpt hen dat te herinneren.


Zoveel Tweelingzielen en Nieuwetijdsgeliefden hebben hun ziel opgedragen om deze reis te maken, zodat hun trilling en energie andere zielen kan inwijden om op te stijgen uit de eeuwenoude gevangenschap van het idee van liefde en leven in de 3D dichtheid.

Veel van de Divine Feminine’s denken verder dat het Goddelijke Mannelijke niet door de donkere nacht van de ziel gaat, iets wat écht niet waar is.
The Divine Masculine gaat er ook doorheen (via schaduw-werk).
Het enige verschil is dat de mannelijke energie anders reageert op de donkere nacht van de ziel dan de vrouwelijke energie. Aanvankelijk worden ze angstig voor de intense gevoelens en/of gevoelloos voor de energieën en triggers, maar met de tijd wordt dit geheeld.

Geen enkele separatie is het einde van hun reis, hoe donker of pijnlijk het ook wordt.

Hoe erg ze elkaar ook triggeren en/of besluiten elkaar nooit meer te zien, hun ziel brengt hen altijd weer samen, leid hen naar elkaar toe.
Tweelingzielen/Nieuwetijdsgeliefden vinden altijd de weg terug naar elkaar, ongeacht welk obstakel dan ook.

De reis eindigt nooit in een scheiding!

De liefde bedrijven en de intimiteit tussen Tweelingzielen en Nieuwetijdsgeliefden is heilig en een fysieke nabijheid helpt hen ook om elkaar te (kunnen) helen.
In het begin (de bubble-fase) kan het aanvoelen als Disneyland on Drugs, als extreem diepe (seksuele) gevoelens of lust, maar na verloop van tijd wordt het therapeutisch.

Zielsgeliefden van deze orde vergeten elkaar nooit.
Hoe kort de ‘ontmoeting’, de bubbel fase, ook was.
Als ze elkaar eenmaal hebben gezien, gevoeld en ervaren en zijn ingewijd op hun reis, dan kunnen ze elkaar echt nooit meer vergeten.

TRANSMISSIE

Ik zie al lange tijd Trans-Mission symbolieken in de vorm van vrachtwagens, sinds ik in mijn eigen proces zit en velen van jullie hierin mag ondersteunen.

Transmissie houdt een katalyserend effect van delen in, in het doorgeven en kanaliseren van spirituele energie en mystiek bewustzijn, aldus via de stroom van geven en ontvangen.

Het betekent ook spirituele overdracht, het verlichten van de ziel, in gezelschap van anderen, die (ook) Goddelijke energie dragen en uitstralen.

Een transmissie ontvangen verloopt dus altijd via anderen.

In voorbije tijden gebeurde dit via een ‘ontwaakte’ meester.

Nu, in de integrale fase, gaat het over naar het collectief, door een ontwaakte gemeenschap.

In ons (collectieve) proces inzake zielsverwantschap worden we allen bewust gemaakt van het heilige energieveld dat al diep in ons hart woont, omdat het geschapen is naar de gelijkenis van Goddelijke Liefde. Maar daar blijft het niet bij, je mag je bewust worden van het Hart-Zelf van je zielsgeliefde, een geliefde die in je hart woont. Tenslotte belichamen Divine Lovers de Christus & Maria Magdalena-energie. Het zijn de Geliefden die met hun voeten uit de kosmos op de aarde zijn gevallen en in twee lichamen zijn gedeeld.

Divine Lovers mogen de (reeds) begraven spirituele energie dan in zichzelf opwekken en dan zal hun re-union (de ontmoeting in 3D) een vitale, transformerende energie bewerkstelligen.

Daarna morgen ze vervolgens ‘ervaren’ hoe zij meer spirituele energie kunnen ontvangen via het oneindige mysterie binnen hun persoonlijke leven, via de aanwezigheid van Jezus, Maria Magdalena en andere spirituele gidsen.

Symbolieken en/of tekens in dit proces zijn onvermijdelijk (zoals bijv dubbele getallen etc). Je zult er hier zoveel van ontvangen, alsmede van je krachtige spirituele vrienden die altijd liefdevol met je zullen omgaan. Want het ontvangen van een mystieke transmissie is geen korte weg, het vereist toewijding om in een staat van ontvankelijkheid te verkeren.


Je mag je openstellen wanneer je er klaar voor bent, via de weg van herkennen en experimenteren. Op een gegeven moment ben je er klaar voor om de diepe duik van toewijding te nemen.

In een zielsliefde-connectie treed zo’n “overdracht” spontaan op. Je weet namelijk dat er geen woorden voor zijn en je hoeft enkel te observeren hoe elke liefdesgolf een interferentiepatroon vormt met de andere helft van de ziel, om zo de ​​oneindige & onvoorwaardelijke liefde, alle veranderingen en onderlinge bewegingen te creëren. Op die momenten ervaar je (innerlijke) vrede en een diepe verbondenheid met elkaar.

Vaak ontvang je dan een overdracht van spirituele helderheid die op dat moment belangrijk voor je is en verschijnt er een duwtje in de rug van het Universum via symboliek, om je in de goede richting te brengen.
Maar zodra je zal proberen om de overdracht of de symboliek met je mind te analyseren, zal het gevoel van ontzag en gelukzaligheid verdwijnen.

Empowerment is de key.

Vertrouw dus altijd op je gidsen, (zielsliefde) begeleiders, wijze en magische mannen of vrouwen, zieners, profeten, leraren en mensen die ervaring hebben met Zielsliefde-verbindingen en hieromtrent bewustzijn hebben. Zij kunnen je helpen om in die Goddelijke aanwezigheid te komen en te blijven.

Bij ware Tweelingzielen en Nieuwetijdsgeliefden is het spirituele bewustzijn altijd heel duidelijk, zelfs in zo’n grote mate dat het bijna van hun gelaat af straalt.

De liefde lijkt uit hen te stromen.
Ze zijn open, medelevend en aanwezig in het nu.

En zelfs door een korte ontmoeting met een Divine Lover kun je een diepgaande verandering(en) ervaren alsmede het wegsmelten van weerstand doorvoelen.
Deze aanraking is altijd energetisch.

Divine Lovers zijn wezens die uit een hogere, spirituele dimensie komen en in staat zijn om het bewustzijn van die dimensie over te brengen op anderen.
Kortom, je hoeft eigenlijk enkel te erkennen dat je dagelijkse leven al magisch en heilig is en altijd al is geweest.

Namasté, Caroline
Carma Coaching

Caroline is een toonaangevend expert op het gebied van energietransformatie, Ziels-Liefde, Nieuwetijdsliefde & Tweelingziel connecties die Carma Coaching heeft opgericht in 2011 na ontmoetingen met diverse zielsgeliefden als voorbereiding op de re-union met haar Divine Lover

De artikelen op dit blog lees je gratis. Indien je content bent met de content kun je een (kleine) donatie doen via de website. Net als andere bloggers en journalisten volgt Caroline dit initiatief, waarbij zij jou als lezer vraag je waardering voor het artikel dat je hebt gelezen te tonen.
Dankjewel ♡

Plaats een reactie