Divine Lovers zijn doordrenkt met de wil om te creëren maar ook gevoelig voor het Valse Licht

DIVINE LOVERS ARE AWAKENED SELF-MASTERS & ZE ZIJN DOORDRENKT MET DE WIL OM TE CREËREN

De grootsheid en alomvattende betekenis van het nieuwetijdslicht en Divine Love, een liefdesverbintenis van de allerhoogste alliantie, mag in deze (nieuwe) tijd worden omarmd.

Ik deel in deze post graag wat meer details omtrent de 5e dimensie, de Kosmische (Liefdes)Wetten en de blauwdruk van het Watermantijdperk, want we zijn op weg om een bepaald niveau van innerlijke harmonie te bereiken/te activeren en dit verbindt de portalen van de hogere frequentieniveaus met ons Heilige Hart.

Goddelijke Liefde (en licht) is ontstaan ​​uit het hart en de ziel van de uit Lemurië & Atlantis afkomstige zielen. Zij moeten nu diep landen in het Nieuwe(tijds) Bewustzijn en dus goed zien te gronden om het complete en volledige spectrum van het Nieuwetijdslicht te kunnen creëren.

Divine Lovers hebben hier de sleutels en codes voor. En ze zien beiden, naast talloze symbolieken, ook wegwijzers zoals in de vorm van dubbele getallen etc.

​​Zonder deze Goddelijke liefdeskracht zal het moeilijk worden, want liefde en licht gaan samen en Divine Lovers zijn onverbiddelijk met elkaar verbonden, ze zijn een intrinsiek onderdeel van het geheel. Alles in hun energie is essentie, liefde, een vonk van het Goddelijke.

Hun licht doordringt de gehele Nieuwetijds-dynamiek en hun liefde dringt door in de duisternis, ook al luistert één van hen nog niet naar zijn of haar innerlijke stem of is wellicht gevangen door archonten energieën. Daarover later meer.

Anyhow, de inzichten komen altijd, meestal als een shock. Dat is niet te vermijden, want de liefde is een dynamische kracht, van het Universum en de gelijktijdige incarnatie de liefde die door het Goddelijke is gemaakt.

Het Heilige Hart is niet gemaakt van materie maar bestaat ​​uit een ragfijne, etherische lichtsubstantie. Daarom is het zó belangrijk dat jullie bewustzijn zich steeds opnieuw met elkaar verbindt.

Terwijl Divine Lovers geleidelijk de trillingspatronen van de Vijfde Dimensie binnengaan, zullen geleide ontmoetingen, hun cellen en etherische lichamen zorgen voor een versneld zuiveringsproces.
Ook al herinneren zij zich hun lichtkant niet (meer).

De ziels-herinnering om aan de andere kant van het donker te opereren zal exponentieel sterker worden de komende tijd. Dat komt omdat het verkrijgen van Goddelijke kracht en wijsheid vereist dat met name Divine Lovers voorbij de massieve geloofspatronen van het collectieve bewustzijn van de mensheid moeten (kunnen) gaan, in afstemming met hun Kosmische bewustzijn, via de vele facetten van hun Hogere Zelf.

Ook zijn emotionele stabiliteit en mentale inspanning vereist om dit pad met succes te bewandelen. Verder is de wet van evenwichtigheid en balans van toepassing op de 5e dimensie en hoger.

Stel je eens voor dat de energie van hun liefde uitbarst via het licht, volledig gevuld met zuivere Goddelijke essentie?

Als je dit nu leest en de waarheid ervan begrijpt, of zelfs maar een klein deel ervan, dan zul je zelf (ook) in staat zijn om in rap tempo toegang te krijgen tot de verfijnde, verheven frequenties van het nieuwetijdslicht en de ware liefde kunnen integreren.

Divine Lovers bouwen namelijk al enige tijd een krachtveld van liefde en licht op, intussen streven ze ernaar om een meester van het Zelf te worden, een bewuste medeschepper, die liefde creëert.

Het zijn Goddelijke Geliefden die uit een multidimensionaal veld komen, heel gevoelig zijn, binnen de huidige Matrix zelfs hoog sensitief en hierdoor in de gevarenzone terecht kunnen komen omdat ze gevoelig zijn voor negatieve/donkere energieën. Maar de continuerende stroom van de kosmische energie zal elk moment door hun fysieke voertuig denderen. Ook dat is voelbaar. Dit proces van donker naar licht overspoelt het huidige (angst)systeem met miljoenen lichtdeeltjes van Goddelijk, Heilig Vuurlicht.

Hun verbinding is zó belangrijk omdat het bijdraagt aan dé grote collectieve verandering.

Divine Lovers zijn een soort van spiritueel team dat uit een andere stelsel komt en als ze elkaar ontmoeten is het alsof ze zich in de stroom van kosmische liefde begeven. Het is een gevoel dat ze nooit zullen vergeten!

Maar…..de Kosmische (universele) wetten zijn hier wel op van toepassing, want ze kunnen enkel met elkaar (samen)Zijn als ze de toegang tot het frequentieniveau waarop ze zijn afgestemd hebben gevonden en omarmd. Er is daarom een transformatie in bewustzijn nodig, om zo de hogere en nóg hogere frequentiepatronen te kunnen integreren.

Die frequentiepatronen zijn o.a. contact (maken) met het heilige hart, de zonnevlecht, de wortelchakra (dat diepe landen hier op aarde is super belangrijk willen ze niet worden gekaapt door negatieve – oude matrix – energieën), zodat ze het opkomende WatermanTijdperk kunnen bevatten, beleven en hun Goddelijke Blauwdruk kunnen leren kennen.

De hogere wijsheid en de nieuwetijds-energie (binnenin ‘beiden’) is nodig om de subniveaus van de 3e en 4e dimensies te doorkruisen. Deze vitale energie stroomt via hun koorden, hun kolom van licht, naar binnen. Ik noem dat nu even de energie van levenskracht, vrijheid, bewustzijn en creativiteit.

Geloof maar dat alle Divine Lovers (nu) duwtjes van hun ziel en Hogere Zelf krijgen, waardoor ze ‘zoekers’ van die hogere wijsheid worden. Vanuit hier worden hun bewustzijns- en creativiteitskoorden actief en beginnen de vitale frequenties van zelfmeesterschap het lichaam in te stromen.

Hun fysieke geest, eerder beheerst door de persoonlijkheid van het ego-begeertelichaam, zal op den duur worden beheerst door het hogere bewustzijnsfacet van het Ziel-Zelf. Net als bij iedereen.

Alles in deze wereld en elk levend wezen zal uiteindelijk leven in een geperfectioneerde dualiteit, een met ziel doordrenkte persoonlijkheid als een volledig bewuste ziel, ook op het fysieke vlak. Vanaf dat punt is de met ziel doordrenkte persoonlijkheid direct verbonden met het 5e dimensionale, met de Heilige Triniteit, een energie die is verbonden met alle hogere heilige frequenties in de multi-dimensies.

Alle Divine Lovers zijn doordrenkt met de wil om te creëren, met een gevoel van doelgerichtheid ten aanzien van hun belangrijke missie, met instinctieve prikkels van complexe emotionele aard.

Maar elk van hen heeft ook zijn of haar eigen unieke emoties, verlangens, kwaliteiten, overgeërfde complexiteiten en/of remmingen/angsten want iedere incarnatie was de som van de belangrijkste aspecten van al hun levenservaringen. Zij weerspiegelen elkaar via de persoonlijkheid, totdat hun ziel-integratie compleet is. Dit is wat men Union noemt.

Maar vergeet nooit dat Tweelingzielen en Kosmische Geliefden ontwaakte Zelf-Meesters zijn.

ESSENTIEKRACHT

De allerhoogste schepper is samengesteld uit een oneindige, ondefinieerbare essentiekracht, die zo overweldigend is dat je je de omvang ervan niet eens kunt voorstellen. Maar die wonderbaarlijke essentiekracht hebben Divine Lovers ook, het zijn de medescheppers van het Sterrenzaad en zij kunnen die magnifieke, potentiële Goddelijke kracht altijd (terug)claimen.

Ieder ‘mens’ bevat honderden mogelijke persoonlijkheidskenmerken die zijn opgeslagen in de genetische structuur, het DNA van zijn of haar vier lichaamssystemen: fysiek, mentaal, emotioneel en etherisch. Het is aan ieder van ons om te bepalen welke persoonlijkheidskenmerken wij (willen) ontwikkelen en presenteren aan de buitenwereld. Hoe sneller we de negatieve persoonlijkheidskenmerken neutraliseren of harmoniseren, hoe sneller het Goddelijke potentieel of het Hogere Zelf naar boven komt. Alleen dan krijgen we – en masse – toegang tot ons volledige potentieel, als co-creatieve meesters binnen de fysieke niveaus van bestaan.

Dus als je je Divine Lover nog niet hebt ontmoet of nog in separatie zit, claim die magnifieke en potentiële kracht maar en kom in balans want onze planeet is al rechtstreeks aangesloten op de hartkern van de Nieuwe Tijd.

De nieuwe kosmische golven van het licht zijn een groot geschenk voor alle ‘ontwaakte’ zielen hier op aarde. Ook al worden deze verfijnde stralen met een hogere frequentie niet rechtstreeks naar de lagere 3e en 4e subdimensionale niveaus gestraald, de transformerende frequenties zullen geleidelijk alles en iedereen beïnvloeden.

Ook de wetenschap en de spiritualiteit zullen een heilig huwelijk met elkaar sluiten en versmelten waardoor veel concepten en theorieën uit het verleden de bron van de Heilige Geest zullen aanboren.

De aarde is al een tijdje bezig met het verhogen van haar frequentie, Divine Lovers zingen al een tijdje hun zielenlied, waardoor de frequenties van heilige liefde hier op aarde gebombardeerd gaan worden, via het licht van hun connectie.

Onthoud, in dit moment wordt de kosmische wijsheid en de Goddelijke liefde voor velen beschikbaar gesteld, met name aan de zielen met een open en liefhebbend hart.

Een Zelf-Meester streeft er verder altijd naar om de hoogste keuzes te maken, heeft een brandend verlangen om samen te smelten met de Goddelijke Tegenhanger & om anderen te dienen en is altijd verantwoordelijk voor zijn of haar eigen acties, uitspraken, handelingen, gedachten etc.

Roep je ware zielsgeliefde en de zelfmeester in jezelf aan en sta je spirits toe om jullie weg te verlichten, terwijl je verder reist naar jullie toekomst.

VALS LICHT (archonten energie)

Veel mensen die al leven vanuit 5D, aldus de nieuwe (Aquarius)energie, hebben weet van schaduw(werk) of de archonten energie. Want naarmate we vorderden werd er meer duidelijk hieromtrent.

Je kunt het ook vals licht noemen want het manifesteert zich op verschillende manieren, in onze werkelijkheid.

Het valse lichtparadigma bestaat niet alleen uit woorden, overtuigingen of ideeën, het is een daadwerkelijke fysieke plek binnen de 4e dimensie, een soort van basisbegrip van Goddelijke energie dat wordt weerspiegelt via specifieke vervormingen, iets dat enkel en alleen kan voortkomen vanuit het Goddelijke-zelf.

Deze vervormingen ‘verleiden’ hoge zielen om hun energie (gedachten, gevoelens enz) in de valse lichtstructuur te leiden, het levert voedsel voor het wezen erin.

Een individu dat bijvoorbeeld bewust of onbewust op dit systeem is aangesloten, zal allereerst de waarheid geven, maar op een later moment een heleboel verdraaiingen binnen die waarheid.

Het doel van het valse licht is om zoveel mogelijk macht te verwerven, met heel weinig persoonlijke verantwoordelijkheid, aangezien persoonlijke verantwoordelijkheid best heel moeilijk is.

De wezens binnen deze structuur zijn duivels, exorcistisch van aard.

Het valse licht heeft hiervoor grote aantallen mensen nodig die volgzaam, beïnvloedbaar, (té) kwetsbaar, angstig en/of afhankelijk zijn, om de ​​constante toevoer van donkere energie te verkrijgen.

Je hebt dit o.a. zien gebeuren in Coronatijd, waarin veel sociaal bewuste mensen verstrikt raakten in (extreem rechtse) theorieën. Zelf noemen deze individuen zich vaak het ‘meer bewuste’ deel van de samenleving.
Ik voelde me altijd wel thuis in die spirituele bewuste wereld, des te groter dus de ontluistering. Want de toon was hard en aanvallend. Agressie, verbaal en fysiek, nam toe. Zorgmedewerkers werden uitgescholden, geïntimideerd en belaagd, het beleid werd genocide genoemd. En mensen die de maatregelen volgden of in meer of mindere mate verdedigden, kregen te horen dat ze vanuit angst handelden, dat ze niet ‘wakker’ waren, gehersenspoeld en niet meer in staat waren zelf na te denken: bange meelopers en makke schapen. En als je daar dan tegenin ging kreeg je het verwijt dat je polariseerde.

Het is zeker niet zo dat alle spirituele zielen opeens voor complotten of voor de weerstand ertegen zijn gevallen. Veel filosofen, schrijvers en spirituele leiders keken er, net als ik, heel anders naar.

De Dalai Lama, Amma, Gregg Braden, Deepak Chopra, Jeff Brown, Eckhart Tolle en Marianne Williamson, om er een paar te noemen, zagen de pandemie juist als een oproep tot bewustwording en solidariteit en verbondenheid voor elkaar en met elkaar. Elk op een eigen manier pleitten zij ervoor de crisis als uitdaging te zien, om ons te openen voor nieuwe ervaringen en de kans te grijpen de wereld anders in te richten.

Amma bijvoorbeeld wees ons erop hoe kwetsbaar we eigenlijk zijn en hoe fragiel onze moderne technologische maatschappij feitelijk is. We werden volgens haar uitgedaagd onze omgang met dieren en met de natuur drastisch om te gooien.

De Dalai Lama was hoopvol over alle samenwerking die wereldwijd ontstond, tussen wetenschappers, artsen, beleidsmakers, internationale organisaties, non-government organisaties en heel veel vrijwilligers.

Dat de pandemie voor heel veel mensen rampzalig was ontkenden deze mensen niet. Alleen keken ze ook naar de andere kant, naar de grote betrokkenheid en de inspiratie om nieuwe wegen in te slaan.

Maar alle ‘boze’ mensen die protesteerden en de sociale media vol schreven, leken helemaal niet geïnteresseerd om nieuwe wegen in te slaan, om onze omgang met dieren en de natuur aan te pakken, om consumptiepatronen en economische keuzes te veranderen. Terwijl dit toch thema’s zijn die in spirituele kringen hoog op de prioriteitenlijst staan.

Deepak Chopra vertelde dat er eigenlijk drie pandemieën tegelijk waren: als eerste de ziekte zelf, als tweede de economische crisis (als gevolg van de ziekte én van de maatregelen daartegen) en als derde de pandemie van stress en angst. Hij rekende de coronascepsis en complottheorieën tot de derde.

Marianne Williamson, een spiritueel inspirator, vertelde in haar vlogs over angst en liefde. Misschien ken je haar van haar beroemde tekst: ‘Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure’.

Zij begreep dat veel mensen bang waren want de pandemie gooide alle zekerheden overboord. Maar daarnaast zag zij ook veel liefde en noemde allereerst de artsen en zorgmedewerkers als voorbeeld van mensen die niet bang waren, of soms wel, maar dan hun angst overstegen. Die mensen toonden dat liefde boven angst gaat; “Dat is opofferingsgezindheid, dat is je volledig geven”, zei ze.

Lorie Ladd daarentegen sloot zich helemaal aan bij al het angst- en haatzaaien: “We worden geregeerd door een duistere door en door slechte elite: ‘a massively dark system’, ‘dark dark energy’. Politici, media, onderwijs, alles is daarvan doordrongen. Er wordt al jaren tegen je gelogen, we worden gehersenspoeld en bedrogen waar we bij staan en we geloven het ook nog. Totdat we wakker worden en eindelijk het grote bedrog doorzien.”
Met andere woorden, Lorie Ladd is beïnvloedt geraakt door de archonten energie, het valse licht.

Want dit was de bedoeling, het was de intentie van het donker om al die wijze zielen (weer) onwetend te laten worden over o.a. hun belangrijke rol in het nieuwe tijdperk, hun missie en hun licht.

Zodra iemand niet langer bewust is, kunnen archonten energieën je levenskracht, licht en wijsheid stelen en je in een staat van rebellie duwen, ook met betrekking tot je eigen evolutie of involutie.

Hoger Hart-energie stelt iemand namelijk in staat om de donkere energie of archontenenergie volledig te omzeilen maar….. in veel opzichten is het valse licht wel een soort van katalysator om te helpen beseffen hoe belangrijk wijsheid, missie en ​​het hogere hart is.

De symboliek van het valse licht illustreert iemands mimiek, (veranderde) uiterlijk of karaktertrekken, aangezien deze hoge zielen al gecreëerd en doordrenkt zijn met Goddelijke inspiratie. Dit kun je ook allemaal zien en ervaren bij een zielsgeliefde die ‘vecht met zijn of haar (innerlijke) demonen’. Want het licht van Tweelingzielen of Nieuwetijdsgeliefden is zo extreem hoog, dat moet gedempt worden.

De donkere energie heeft het voor elkaar gekregen om de poort van pijn, angst en afscheiding te kunnen blijven vertegenwoordigen en creëren.
Maar het was geen echte Goddelijke creatie, enkel onwetendheid.
Ware creatieve vermogens komen via verbinding met het hart en de ziel en als dat er niet is, is het kopiëren van anderen dus de enige optie.

Hoe meer de mensheid bewust wordt, hoe meer deze vervormingen zullen verhongeren en de negatieve of donkere energie wegvalt.

Een deel van de illusie is dat mensen die verbonden zijn met dit valse licht, verlicht lijken.

Alleen door helder zicht en werkelijke verbinding met het hogere hart kan het valse licht worden waargenomen.

We bevinden ons momenteel in een periode van toegenomen Goddelijk licht en dus het zal makkelijker worden om deze donkere energie te zien en te herkennen.

Wat is dan het antwoord hierop?
Soevereiniteit is het antwoord op het verstrikt raken in het paradigma van het valse licht, de archonten of donkere energie.

Als je iemand tegenkomt die is gevangen door vals licht zal co-afhankelijkheid worden aangemoedigd, alsmede (interne) oorlog, complottheorie, het belang van materiële bezittingen etc.

Verder zal chaos, angst, haat en verdeeldheid worden aangemoedigd, simpelweg om te voorkomen dat mensen zich gaan realiseren dat ze een omgeving creëren van wederzijdse afhankelijkheid en verbindingen met het valse licht. Alle duistere krachten hebben hier namelijk een meegaand, liefdevol, mentaal en/of onbewust wezen nodig.

Je Hogere Hart is je soevereine gids en zal je altijd naar de hoogst beschikbare gedachte, liefde en actie(s) leiden.

Als je je met het donker wil blijven bezighouden, dan mag je dat doen, maar laat anderen dit dan weten want je staat niet in je kracht, je vecht immers met je demonen. Je speelt met je eigen angsten. Hieruit zal niets nieuws ontstaan, want creatie komt niet voort uit angst en pijn, maar uit liefde.

Onthoud, het valse licht dient ons wel ergens, want als we het niet zouden kunnen gebruiken als katalysator voor wijsheid, liefde en een hoger (nieuwetijds)bewustzijn, zou het niet bestaan.

Het soort wijsheid dat het biedt, is door te ervaren wat of wie we niet zijn.
Het vertegenwoordigt dus eigenlijk wat we nog mogen helen.

Namasté,
‧͙⁺˚・༓☾ Ͼaroline☽༓・˚⁺‧͙
Carma Coaching

Indien je ondersteuning zoekt kun je een reading of traject overwegen of mijn tekstvideo’s
bekijken op YouTube.

☆ Caroline is een toonaangevend expert op het gebied van energietransformatie, Ziels-Liefde, Nieuwetijdsliefde & Tweelingziel connecties die Carma Coaching heeft opgericht in 2011 na ontmoetingen met diverse zielsgeliefden als voorbereiding op de re-union met haar Divine Lover: http://www.carmacoaching.nl

De artikelen op dit blog lees je gratis. Indien je content bent met de content kun je een (kleine) donatie doen via de website. Net als andere bloggers en journalisten volgt Caroline dit initiatief, waarbij zij jou als lezer vraag je waardering voor het artikel dat je hebt gelezen te tonen.
Dankjewel ♡

Plaats een reactie