Over Carma Coaching

Logo_Carma_Coaching_DEF_PMS431

Klik hier om naar de website te gaan

Carma Coaching is al meer dan een decennia gespecialiseerd in Zielsliefde, Tweelingziel-liefde, Nieuwetijdsliefde, Transformatieprocessen, Lichtkinderen & biedt inzicht in Hoger-Hart sensaties.

Het is Caroline haar passie om jou de vonk van liefde en harmonie te laten herkennen: We lopen allemaal op een pad dat van ergens ver bij het ‘Goddelijke’ vandaan naar iets dichterbij gaat, van duisternis naar licht, van een staat van minder bewustzijn naar ontwaken. En we mogen allemaal in één lijn komen met onze ziel, mind en lichaam, in overeenstemming met de Universele energieën. In mijn consulten, workshops duw ik je liefdevol voorbij het punt waarvan jij denkt dat het je uiterste grens is (en ik laat je niet toegeven aan twijfel).”

Caroline zet zich graag in om harmonie te bewerkstelligen door een omgeving te creëren waarin iedereen in gelijkwaardigheid op zijn plek komt te staan. Vanuit een oordeelvrije en bewuste houding.
Zij streeft ernaar om vanuit puurheid, zuiverheid, innerlijke gecentreerdheid en alertheid te ‘werken’.

Caroline neemt je mee op (ziels)reis richting Vrijheid, Overvloed, Vertrouwen en Liefde (het Aquarius Tijdperk), zij is een Divine Feminine, een architect van de Nieuwe Tijd & Nieuwetijdsliefde, een bruggenbouwer, een verbindende waarnemer en ervaart kosmische liefde. Hierdoor kan zij je goed ondersteunen.

Een reading geeft je inzicht en een healing sessie ruimte, voel je dus meer dan welkom in de praktijk te Bussum.
Kijk voor meer info omtrent consulten op de officiële website!

Via deze link kun je readings, (Skype) consulten en trajecten aanvragen!

⋙•-•-•-•➤ De artikelen op Heart2Get lees je gratis. Indien je content bent met de content kun je een donatie doen via de website, via PayPal of het donatie formulier onderaan deze pagina. Net als de journalisten van Reporters Online volg ik dit initiatief, waarbij ik jou als lezer vraag je waardering voor het artikel dat je hebt gelezen financieel te tonen. Dat kan met één, twee, vijf of tien euro of welk ander bedrag je er ook maar voor over hebt. Dankjewel.

Photo credits whole page:
-Pexels
-Unsplash

 

Namaste

 

 

Eenmalig
Maandelijks
Jaarlijks

Doe een eenmalige donatie

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DonerenMaandelijks donerenJaarlijks doneren

6 gedachtes over “Over Carma Coaching

 1. Hallo Caroline, dank je voor je mooie, verhelderende en liefdevolle artikelen. Het heeft me zo erg geholpen…en nog steeds.!!.Ik wist niet wat me overkwam..
  2 Jaar geleden.zag hem voor het eerst, 1 keertje maar… aan elkaar, voorgesteld verder geen gesprek gehad en dat was het…Ik was helemaal vd kaart en ziek van verliefdheid..(en hij ook, hoorde ik naderhand)
  Ik begreep er helemaal niks van en ben zodoende gaan zoeken om uiteindelijk op jouw web-site terecht te komen..Tweelingzielen…nooooit van gehoord….Een wereld ging voor me open..Geweldig..het is niet uit te leggen…!!
  Nu (na 2 jaar), een allesoverstijgende (en soms ook moeilijke) relatie te hebben gehad, even een punt er achter gezet…Hij en daardoor ik ook, komt nu niet verder…
  Maar het voelt goed en geeft rust…ik merk dat ik hierdoor zelf ook verander en dieper ga voelen.
  En lees nog steeds van tijd tot tijd je columns…het geeft me steun, kracht en rust.
  Toch hoop en weet ik,dat hij en ik voor altijd verbonden zijn en dat wij ooit weer bij elkaar zullen komen.
  Het is zo’n bijzondere ervaring, het is een verrijking, die over alles heen gaat en die ik nooit had willen missen…Maarja, daar weet jij ook alles van…
  Veel succes verder met je werk Caroline en hartelijke groeten!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hallo Caroline, dank je voor je mooie, verhelderende en liefdevolle artikelen. Het heeft me zo erg geholpen…en nog steeds.!!.Ik wist niet wat me overkwam..
  2 Jaar geleden.zag hem voor het eerst, 1 keertje maar… aan elkaar voorgesteld verder geen gesprek gehad en dat was het…Ik was helemaal vd kaart en ziek van verliefdheid..(en hij ook, hoorde ik naderhand)
  Ik begreep er helemaal niks van en ben zodoende gaan zoeken om uiteindelijk op jouw website terecht te komen..Tweelingzielen…nooooit van gehoord….Een wereld ging voor me open..Geweldig..het is niet uit te leggen…!!
  Nu (na 2 jaar), een allesoverstijgende (en soms ook moeilijke) relatie te hebben gehad, even een punt er achter gezet…Hij en daardoor ik ook, komt nu niet verder…
  Maar het voelt goed en geeft rust…ik merk dat ik hierdoor zelf ook verander en dieper ga voelen.
  En lees nog steeds van tijd tot tijd je columns…het geeft me steun, kracht en rust..en dat is fijn…
  Toch hoop en weet ik,dat hij en ik voor altijd verbonden zijn en dat wij ooit weer bij elkaar zullen komen.
  Het is zo’n bijzondere ervaring, het is een verrijking, die over alles heen gaat en die ik nooit had willen missen…Maar ja, daar weet jij ook alles van…
  Veel succes verder met je werk Caroline en hartelijke groeten!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s