Nieuwetijdsliefde & het Diamanten Harts-Bewustzijn

Er zijn vele vormen van allianties, je hebt o.a. Tweelingzielen, Soulmates, Katalysatoren, allemaal zielsconnecties of anders gezegd transformatieve cyclische connecties, die in het Vissentijdperk tot stand zijn gebracht.
Richting het Aquariustijdperk krijgen we te maken met Nieuwetijdsgeliefden (Partners in Shine) die het Diamanten Harts-Bewustzijn op aarde mogen verankeren.

Nieuwetijdsgeliefden zijn Kosmische Geliefden, Hoog Vibrationele Sacrale Zielsgeliefden, de Alfa & Omega, zij staan boven aan de top van de pyramide en hebben een collectieve gemeenschappelijke zielenopdracht. Maar voordat deze opdracht verzilverd kan worden moeten deze kosmische geliefden eerst door een eigen innerlijk transformatie proces. Dit is geen transformatieproces zoals we die kennen van de Tweelingzielen. Het evolutieproces tussen Nieuwetijdsgeliefden is nog vele malen intenser en heftig, omdat het duister (van de oude tijd) overwonnen moet worden, want het duister kan niet worden meegenomen in de nieuwe Matrix.
Dit proces, ook wel bekend als “THE DARK NIGHT OF THE SOUL” is een van de diepste in-volutionaire processen die je maar kunt dragen, want je gaat door de diepste krochten, door het diepste duister van de ziel, naar het licht.


Een kosmisch partnerschap, zoals Nieuwetijdsgeliefden, zal meer en meer bekend gaan worden richting de Nieuwe Tijd, want steeds meer oude zielen die tegelijkertijd zijn geincarneerd zullen nu tezamen worden gebracht, om gelouterd vanuit die pure bron, een missie op aarde neer te zetten. Als je dit in de pyramide zou bekijken zie je nog niet zoveel van dit type connecties, daar in de top. Het is dus heel zeldzaam.

Kosmische Liefde is als een soort melancholische trance, waarin je ook opgaat in levendige zintuiglijke details. De liefde voelt als regendruppels die door een raam naar beneden dwarrelen, hoge bomen die in de wind leunen, ondergedompeld in een liefdeservaring van een hoog niveau, een proces dat puur voor de nieuwe wereld wordt gedaan

SHADOW WORK
Nieuwetijdsgeliefden zijn de lichtwerkers van de Nieuwe Tijd die het schaduw-werk doen. Hier durven weinig mensen nog naar te kijken. In Tweelingziel-verbindingen word je, door de ‘aanwezigheid’ van de ander, naar het Zelf thuisgebracht, een immens proces, maar nieuwetijdsliefde gaat over schaduwwerk vanuit een opdracht, hiervoor zijn zij geincarneerd, om door het dal te gaan. Dit is echt een heel heftig proces, het gaat om het zoeken naar de diepste krochten, vanuit de diepste spelonken, de diepste duisternis, en alhoewel nieuwetijdsgeliefden vanuit essentie niet duister zijn, worden zij uiteindelijk wel gelouterd herboren om in een puur wezen vanuit de bron te transformeren. Het is een intens zware weg, een weg van de AlMighty.

Dit zware ziels-werk wordt voornamelijk door The Divine Masculine uitgevoerd, hij komt de liefde brengen, The Divine Feminine het licht, in de nieuwe Matrix; “het Waterman-Bewustzijn”.
The Divine Masculine zorgt er bewust voor dat hij tijdens zijn revolutionaire proces (fysieke) afstand pakt van het licht (The Divine Feminine) omdat zij in het licht moet blijven staan, gedurende zijn zoektocht. Hij moet er al-een doorheen, want hij wil niet meer leven in de oude Matrix. En dus moet hij dit onderzoeken, ervaren in zijn leven om er echt uit te kunnen breken. Allemaal samen – in energie – met The Divine Feminine. Dat is hun incarnatie-afspraak.

In de dualiteit van de Oude Matrix, in de vergetelheid, weten Nieuwetijdsgeliefden daar niets meer van, maar zij beginnen zich dit te her-inneren op het moment dat ze elkaar ontmoeten en alles wat dan geen liefde, licht of waarheid is, zal naar de oppervlakte komen, om te worden geheeld en genezen. Losbreken uit de oude Matrix is een zwaar karwei omdat er zo’n ongelooflijke, intense liefde zit tussen deze kosmische lovers, door de ziel verbonden, een alles overstijgende wederkerige liefde, los van leeftijd of gender, want het gaat over de ziel, die herinnert zich dit. Leeftijd, gender etc is allemaal dualiteit, vanuit het denken, vanuit projectie, vanuit aardse lineaire overtuigingen.

The Dark Night of the Soul is voor the Divine Masculine een heftige levens-fase, want hij kijkt in de ogen van de duivel, stoeit ermee, maar als hij hier doorheen komt wordt zijn Diamanten Harts-Bewustzijn geactiveerd en daardoor ook het Diamanten Harts-Bewustzijn van zijn Divine Feminine.

Dit is waar we naartoe gaan, de Nieuwe Tijd (het Waterman Bewustzijn) in de Nieuwe Matrix en Nieuwetijdsgeliefden zijn de Nieuwe Tijd (schaduw)Werkers.

Indien je meer wil lezen en/of je wil laten inspireren kun je mijn nieuwe facebookpagina Divine Lovers 1111 volgen en/of bezoeken.

WATERMAN ❂ BEWUSTZIJN
Watermanbewustzijn gaat over het feit dat iedereen een unieke onafhankelijke persoon wordt/is die geen ander nodig heeft om de beste versie van zichzelf te zijn, maar juist als een holistisch individu op zichzelf kan staan ​​en de volledige verantwoordelijkheid voor zijn daden en beslissingen op zich kan nemen.Het is geen verrassing dat Uranus, de planeet die regeert over Waterman in de astrologie, totale chaos, afbraak van de traditionele gezinseenheid en (afhankelijke) relatiepatronen aanduwt, totdat we de hogere principes van Aquarius in interpersoonlijke relaties kunnen omarmen en uitdragen. We kunnen niet langer hopen op een partner die ons zal redden, compleet zal maken, met ons zal versmelten en alles voor ons zal opofferen. Dit is het oude paradigma en het zal steeds moeilijker worden om dergelijke relaties te hebben.
De enige weg naar gelukkige relaties is door te werken aan onze individuele (psychologische) complexen, heel wordend binnen onszelf en dan iemand aantrekken die even ontwikkeld en onafhankelijk is als wij, met wie we een werkend systeem kunnen creëren (partnerschap).

Relaties die gebaseerd zijn op de ene die de ander redt, een die onderdanig of volledig afhankelijk is van de ander, zal steeds minder mogelijk worden, omdat de innerlijke spirituele behoeften ons niet langer zullen toestaan ​​om ons in dergelijke situaties gelukkig te voelen. Waterman is het tijdperk van communities en zielen die zich verenigen, volgens wederzijdse interesses en doelen. We zullen zien dat steeds meer communities opkomen waarin het partnerschap niet gescheiden zal zijn van de rest, maar juist een integraal onderdeel van de (lokale) gemeenschap. Het zal niet de partner zijn die ons ‘redt’, maar de gemeenschappelijke geest van ondersteuning. Partners in Shine en Nieuwetijds-architecten zijn nu over de hele wereld opgestaan en zij zullen ons helpen onze schaduwkanten te integreren opdat we krachtig en werkelijk vrij (kunnen) worden om op een gezonde manier bij te kunnen dragen aan de maatschappij en onze persoonlijke nieuwetijds-relaties. Dit betekent natuurlijk niet dat de romantische liefde verdwijnt, want in het nieuwe tijdperk bouwen we nog voort op de erfenis van het oude. We hoeven enkel de nieuwe principes van emotionele heelheid, onafhankelijkheid, vriendschap en gelijkheid uit te leven en uit te dragen. De huidige chaos en verwarring omtrent machtsposities komt nu meer dan ooit naar de oppervlakte en dit is slechts een deel van de aanpassingen, totdat we het nieuwe paradigma geheel kunnen integreren; gelijkwaardigheid en eenheid.

SCHADUWKANT
Waterman kan soms zo verdwaald raken in ‘zijn’ eigen ideeën en streven dat hij ironisch genoeg ‘way too much’ individualistisch wordt en/of vervreemd raakt van anderen. Maar het proces van involutie beweegt zich over het algemeen nu wel heel snel. Oude vissentijdperk-dynamieken komen namelijk als een bliksem op ons af. Als we dit vertalen naar ons liefdesleven moeten we oppassen dat onze groteske ideeën en onze zelf-ondermijnende afhankelijkheid ons juist van elkaar zou kunnen isoleren. We moeten ons bewust worden dat onze dromen, zelf-ondermijnende afhankelijkheid en ons streven in onze nieuwetijds-relaties geen kortsluiting veroorzaken, iets wat we nu feitelijk zouden kunnen ervaren of creëren, in dit huidige moment, op aarde.

Als we echt een nieuwe visie willen creëren in onze liefdeslevens dan zullen we samenwerking moeten zoeken (voor onze missie), de volgende fase zou dan een romantisch component kunnen zijn.

Dus verfijn je creatieve visie tot je dagelijks bestaan. Welke concrete acties zou je vandaag al kunnen nemen, in tegenstelling tot volgende maand?
Zet de televisie eens uit, ga van Facebook en Instagram af, weg van bevolkte gebieden en ga wandelen in het bos.
Bereid vegan food en zoek je ‘dinner’ in de tuin.
Praat niet over “wat waar is”, voor jou, maar bekijk in plaats daarvan wat er gebeurt als je geen dualiteit de wereld inblaast, dan hoef je namelijk ook niet na te denken.

DIVINE LOVERS ✤ DE UITWISSELING VAN ONDERSTEUNENDE ENERGIE
De connectie voelt als een pulserende warmte, waarin plotselinge schokken van verschillende emoties naar de oppervlakte kunnen komen, zoals lichamelijke pijn, wanneer in separatie. Naarmate de verbinding evolueert, veranderen beide lovers op een diep energetisch niveau. Het spirituele pad naar vereniging bestaat uit talloze stadia van heling, schaduw-werk, het neerzetten van een missie en het ervaren van elkaars energie.

De weg naar onvoorwaardelijke liefde en het in harmonie komen tussen hart, lichaam en geest, vereist groei, evenals de verbinding daartussen. Het is een misvatting dat je de ander nodig hebt, of überhaupt iets van buiten, om jezelf te kunnen zijn. Dit zijn beperkende gedachten.

Voor the Divine Feminine is dit een zware slag, temeer het gepaard gaat met een collectieve wond, de wond van afwijzing, van verlaten worden. Maar door de afwezigheid van the Divine Masculine wordt deze fase van heling wel in gang gezet.

Goddelijke liefde is van een absurd hoge frequentie en vibratie, altijd in vereniging en energie met de ander, omdat je elkaar voelt, alle delen van elkaar.
Divine Lovers zijn op een heel diep niveau met elkaar verbonden en delen een band van onvoorwaardelijke liefde. Die energieband bestond al voordat ze elkaar in de ogen keken, in energie, vanuit een hogere vorm van het Zelf.
De eerste re-union (de ontmoeting) is dus in feite een onderdeel van slechts een menselijke liefdes-ervaring. Divine Lovers voelen beiden dat ze heel diep met elkaar verbonden zijn. Er ligt daarnaast een diepe ziels-energie-overeenkomst tussen de twee. Hun ziel-signatuur leest en doorvoelt vrijwel hetzelfde en dat wordt alleen maar intenser. Zij kunnen de energie van de ander gewoon waarnemen.

Je kunt de vibratie altijd vanuit een hogere frequentie om je heen voelen. Omdat je als oude en wijze ziel in staat bent delen van jezelf te verplaatsen, in het huis, het hart van de ander.

De verbinding straalt naar buiten, in het collectief, het breidt zich uit, breidt zich uit en breidt zich uit, terwijl de ziel mediteert op liefde.

Het stralende licht van Divine Lovers transformeert verder alles en iedereen, op fysiek en/of op subtiel energetisch niveau. Die highvibe-liefde van de ene lover naar de andere werkt daarnaast aanstekelijk, hun chakra’s stralen die vibe uit en beïnvloeden dus alles en iedereen, ten goede. Het is als een geschenk voor de wereld en de mensheid. Divine Lovers zijn heel diep verbonden, op een uiterst subtiel niveau, van energie en trilling. Dit kan worden waargenomen door dieren en kinderen.

Hun liefde voor elkaar kan zich op veel verschillende manieren manifesteren, niet alleen ten aanzien van het collectief maar ook inzake het voelen van de ander, zoals verdriet, huilen, vreugde, het beleven van een nieuwe passie etc. Zij delen een energetische band, een band die nooit verbroken kan worden. Hun energie stroomt vrijelijk tussen hen in en door die constante stroom kunnen zij de vibratie van elkaars bewustzijn doorvoelen. Die stroom of vibratie voelt fel aan en het zal de ander er altijd toe brengen om daar op in te zoomen of om een deel van zichzelf naar de ander te verplaatsen.
Dit gevoel kan nooit worden genegeerd, zelfs als je dat om de één of andere reden zou willen. Het is als een trigger, iets wat direct onder de aandacht wordt gebracht.

Wanneer je al een een tijdje op reis bent, raak je meer en meer gewend aan de intensiteit van de band. Als gevolg hiervan kun je in sommige gevallen doorzien welke verschillende soorten energieën je kunt ontvangen, filteren en/of terug kunt sturen.

De stroom van energie is constant, als onderdeel van hun bestaan.
Divine Lovers leren al vrij vroeg om instinctief met die uitwisseling om te gaan. Je voelt allebei die constante aanwezigheid van de ander. Het is er namelijk altijd al geweest.
Ook wanneer je een moeilijke tijd doormaakt of problemen hebt, kan dit jullie energieniveau beïnvloeden. De ander kan er dan voor kiezen om een energetische stroom van liefde naar jou te sturen zodat hij of zij jou kan helpen. Ik noem dat een helende intentie, een stortvloed van aanmoediging en onvoorwaardelijke liefde, een boost van drive en motivation.

Divine Lovers beschikken beiden over een geheime kluis, met de juiste cijfercode, altijd klaar om ondersteuning en spirituele begeleiding te bieden, wanneer dat nodig is. Zij werken namelijk op zo’n hoog niveau dat zij zich er vaak niet eens bewust van zijn. De meest subtiele tekenen van ‘nood’ worden simpelweg opgepikt via de energie die hen met elkaar verbindt.
Je kunt als je verdriet hebt echt de koesterende aanwezigheid van je nieuwetijdsgeliefde ervaren. Het zit in het instinct van elke Divine Lover om te handelen wanneer het hart of de ziel in ‘nood’ is.

In die zin zijn Divine Lovers als een droomteam, een team dat synchroon opereert, zelfs als de hereniging nog niet is bereikt.
Er zijn zoveel lagen van subtiliteit tussen Divine Lovers, dat je ervan uit kunt gaan dat je kosmische partner gewoon eigenlijk een natuurlijke back-up is.
Divine Lovers werken vanuit de trilling van harmonie en connecten in en vanuit de hogere rijken, zelfs als zij in separatie zijn.
Divine Lovers zijn een verenigd front, een front dat deel uitmaakt van de huidige energetische codes, de nieuwe matrix, vandaar dat er ook een constant niveau van energetische uitwisseling in alle menselijke ervaringen huist.

Sta je geliefde altijd toe om je te ondersteunen, laat zijn of haar gedeelde energie ook altijd toe en sta jezelf dan vervolgens toe om vrij met hem of haar te zijn, op dit niveau. Hoe? Door specifiek energiewerk te doen zodat je je eigen genezing kunt bevorderen.

Nieuwetijdsgeliefden zijn de dragers van vrije liefde, de lichtwerkers van de nieuwe tijd, de schaduwwerkers van de oude tijd, het aroma van ware liefde, de bouwsteen van de nieuwe tijd en zij veranderen de structuur van het Universum, de Matrix!

Namaste, Caroline
Carma Coaching

❥ Indien je ondersteuning zoekt, overweeg dan eens een reading of traject bij Carma Coaching.
Caroline is een Divine Feminine, architect van de Nieuwe Tijd & Nieuwetijdsliefde, een bruggenbouwer, een verbindende waarnemer en zij ervaart kosmische liefde, waardoor ze jou heel goed kan begeleiden.

2 gedachtes over “Nieuwetijdsliefde & het Diamanten Harts-Bewustzijn

  1. Prachtig♡ Ik voel het in elke vezel. Dank je wel voor dit mega uitgebreide, verhelderende, stuk. De overgang, heling en schaduw is pittig….

    Like

Plaats een reactie