Separatie binnen Zielsliefde Connecties is On-Goddelijk Pijnlijk

Elke Divine Feminine weet dat de pijn van een fysieke separatie de ergst denkbare pijn is.
Het dwingt je op je knieën én tot diepe transformatie. 


Bovendien komen er tijdens een separatie ook triggers aan de oppervlakte.
Je kunt je vrij goed aan het proces overgeven, maar dan ineens, BOEM! Je wordt geraakt door een trigger en huilt de hele dag, ervaart diepe pijn van binnen en je wil jezelf van het leven beroven. Dit is geen grap, het is the real deal.
Ook the Divine Masculine ervaart de(ze) diepte van separatie-pijn.


Separatie en triggers zijn een onderdeel van de zielsliefde-reis.

Een reis zoals deze gaat niet alléén over de verbinding zelf, maar ook over een diepgaande innerlijke transformatie en spiritueel ontwaken. 
Je wordt namelijk eerst volledig gestript voor je bij je authentieke-zelf uitkomt.
Het gaat over een ware zielsreis; het ontdekken van je levensdoel, je missie en inzicht verkrijgen in (je) heilige zielscontract(en) & verbindingen.
Ook gaat het over het integreren van je ziel met je lichaam en je ego met je hart.
Dit zorgt voor diepgaande en significante veranderingen in jezelf als individu, voordat je als Partners in Shine in de buitenste ring van eenheid komt.

Zo’n metamorfose kan (helaas) niet plaatsvinden zonder fysieke separatie en pijn.
Het biedt de benodigde triggers en pijn die als katalysator dienen, om al deze veranderingen te kunnen creëren. En transformatie lukt niet zonder katalysatoren.
Daarom is fysieke separatie ‘noodzakelijk’ want het dient een doel binnen heilige zielsverbindingen zoals de Tweelingzielen en Nieuwetijdsgeliefden.

Weet je, niet ieder (hoog spiritueel) bewust individu is in staat om dit niveau van transformatie te begrijpen, aan te kunnen, te kennen of zelfs maar vol te houden. Je hebt hier de spiegelziel, de andere helft van de ziel, voor ‘nodig’, alsmede katalysatoren, om werkelijk verandering in jezelf te kunnen bewerkstelligen. Dus let ook meteen goed op bij wie je aanklopt als je vastloopt in je proces, want niet ieder medium of lichtwerker heeft weet van de diepte van zielsconnecties, de reis, de fysieke separatie en de triggers.

THE DIVINE FEMININE & MASCULINE IN DIT PROCES
The Divine Feminine is ‘wakker’ en bewust en werkt meestal op een bewust niveau door dit proces heen. 


The Divine Masculine/Man in Ontwaking kan zich verzetten, ook al heeft hij weet van de diepte van de connectie. En dan wordt ‘hij’ meestal al ‘schoppend’ en ‘schreeuwend’ door dit proces heen gesleept. Dit is met name het geval binnen de Tweelingziel-verbindingen, waarin de ontmoeting, herkenning en de bubble-fase vluchtig maar niet meteen verdiepend is. Temeer de Male-Twin op dat punt, in die tijdcyclus, nog niet over een bepaalde hogere wijsheid beschikt en/of dit kan uitdrukken. Hij volgt zijn proces in een rechte lijn (van het dal naar de top), terwijl de Divine-Male een U-turn proces doorloopt.

The DM binnen Kosmische Liefde/Nieuwetijdsliefde/Divine Love-connecties is zich in den beginne namelijk wél hoog bewust van de diepe liefde die hij doorvoelt en dit uit hij dan ook. Hij is zich ook bewust van zijn hogere wijsheid, leeft vanuit die diepere wijsheid, mediteert, heeft veel spirituele kennis en hij weet dat hij vleugels draagt. Hij omarmt haar dus compleet met zijn vleugels, woorden en daden en geeft zich helemaal over aan de (ontluikende) relatie. Maar als de connectie zich uiteindelijk, na een tijd van veel en intens samenzijn steeds meer verdiept, komt hij erachter dat hij eigenlijk alleen maar met zijn ware geliefde bezig is, want hij kán alleen nog maar aan háár denken… en dat wil hij niet, want hij is er nog niet klaar voor. Ook zijn lijf geeft het – door zijn disbalans en instabiliteit – op en dus is hij steeds kapot moe als hij weer bij zijn DF is geweest. Het kost hem gewoon ‘te veel’ energie. Ook kan de verbinding (ineens) te kwetsbaar voor hem worden. Hij kán en wil niet langer in die diepe diepe kwetsbaarheid leven, kan die heftige verbinding niet meer aan en tegelijkertijd wil hij haar zijn up’s & down’s ook niet meer aandoen. Maar dit alles doet hem ongelooflijk veel pijn, hij huilt wekenlang, dagelijks, kan maar geen ‘afscheid’ van haar nemen. Want de liefde van zijn leven zit diep in zijn hart en ziel gegrift, hij vindt haar de mooiste ziel die hij ooit is tegengekomen maar hij wenst ook dat zij in het licht blijft (omdat hij zijn eigen shit niet op orde heeft). Hij voelt haar pijn.
En….valt vervolgens in het diepere donkere (schaduw/schaduwwerk) – de U-turn dynamiek (van hoog naar laag en weer terug naar de hoge hoogte van zijn wijsheid en hart).

Waarom verzet the DM zich (dan)? 

Omdat eigenlijk niemand ervoor kiest om de gebreken, de diepste wonden en schaduwkanten te analyseren.
We onderdrukken het allemaal graag en leven liever binnen onze comfortzone.
Maar verandering komt niet zozeer voort uit keuze als wel uit noodzaak en dwang.
Uit je comfortzone worden geduwd, of je leven door elkaar geschud zien worden door de ontmoeting met de ware liefde, is wat verandering teweegbrengt.
Daarom is spirituele ontwaking allesbehalve fun.
Het is Disneyland on Drugs.

Het doel van een fysieke separatie is om beide individuen, The Divine Feminine en the Divine Masculine, door de pijn heen te duwen, als een katalysator voor diepe heling en transformatie. We hebben allemaal diepe wonden die ons tegenhouden in het leven, zoals innerlijke kind wonden, eigenwaarde issues, parentificatie en/of verstoorde verbindingen met de vader of moeder(lijnen)… én….zelfs diepe wonden die voortkomen uit vorige levens. Wonden die er allemaal voor zorgen dat we ons bezighouden met negatieve gedragspatronen die onze (ziels)relaties beïnvloeden, zoals zelf-sabotage, het weglopen van ware liefde of gezonde betekenisvolle relaties.

Separatie ontstaat dus meestal omdat de The Divine Masculine wegloopt van de verbinding (langs de vrouwelijke lijn kan het ook!).

Maar het is nooit de bedoeling om van de ware geliefde weg te lopen.
Zielsgeliefden houden zó intens van elkaar, op zo’n diep niveau, zelfs onbewust, dat ze niet weg wíllen lopen
.

De verbinding dwingt hen alleen om hun wonden en gebreken onder ogen te zien, om ze uiteindelijk te helen. Dit is pijnlijk en moeilijk, daar loopt iedereen voor weg.

Maar goed, als de mannelijke energie, The Divine Masculine zich ‘slecht’ gedraagt, vanwege al die onopgeloste wonden, dan probeert hij zijn Divine Feminine en de verbinding (bijna altijd) te verlaten.

Als een fysieke separatie je overkomt, mag je je richten op het vinden van de ware bron van die pijn en het vervolgens helen.
Vaak betekent dit dat je de oorzaak van het ontstaan van die pijn mag vergeven.
Er zijn veel mogelijkheden om je op heling te richten, zoals bijvoorbeeld the High Vibrational Healing sessies. 
Als je eenmaal innerlijk werk doet zul je je beter gaan voelen en je makkelijker kunnen overgeven aan het proces, hoger kunnen vibreren en blind vertrouwen krijgen in je reis. Het zou tevens een stevige energetische basis kunnen creëren voor je zielsgeliefde, dan kan hij of zij ook gaan werken aan het helen van zijn/haar wonden.
Wees alleen heel voorzichtig dat je de pijn die je voelt niet projecteert op de andere helft van je ziel, focus je op innerlijk werk.

PIJN
Pijn is eigenlijk de ziel die zegt: “Nee, je gaat nergens heen!”
Het ego kan zich ertegen verzetten, omdat we onszelf liever niet onder ogen willen komen, maar dit zal uiteindelijk nog meer pijn voortbrengen.

De pijn kan je er overigens ook toe dwingen in te zien dat je niet van deze verbinding of je pad kunt weglopen. Meestal komt dit doordat je probeert weg te lopen van innerlijk werk.

Soms dwingt de pijn je er ook toe om een andere bron te vinden, dit kunnen bijvoorbeeld ook spirituele obstakels zijn. Zoals het gevecht met de (innerlijke) duivelse energie, de archonten energie en/of karma uit vorige levens. Archonten-energieën zijn enkelbijtertjes en hechten zich aan het ik-centrum. En dat ik-centrum functioneert goed met op angst gebaseerde energieën.
Het (innerlijke) licht wordt hierdoor gedempt.
Er is hulp nodig om deze energieblokkades te verwijderen.

De transformatie die plaatsvindt, moet bijna altijd los van de (ziels)liefderelatie gebeuren. Anders zou je meer moeilijkheden binnen de ‘relatie’ tegenkomen of juist creëren, omdat jullie allebei nog steeds functioneren vanuit wonden die juist ‘conflicten’ of angst veroorzaken.

De hele reis is in feite een individueel proces, je kunt dus geen gezonde ‘relatie’ behouden met je zielsgeliefde. Bovendien is een individueel proces nodig om tot innerlijke realisatie(s) te komen, alvorens het extern tot uiting kan komen.

Dit is waarom The Divine Masculine niet meteen terug komt zodra zijn Divine Feminine hoger begint te vibreren.
Hij moet zelf ook (nog) door een innerlijk proces heen.
Het kost dus allemaal tijd.

De reis leert je verder dat jouw spirituele heilige zielscontracten belangrijker zijn dan wat de maatschappij je heeft geleerd (wat belangrijk is).
Het draait hierin om het volledig herscheppen van de gehele geloofsstructuur waarin en waarmee we zijn opgegroeid en diep in ons DNA zit ingebakken.
Dit is ook precies waarom de pijn van het gescheiden zijn van onze zielsgeliefde ‘nodig’ is om tot grote veranderingen te kunnen komen.

De pijn duwt je door het innerlijke werk.
Triggers schudden je leven door elkaar en stoten je buiten je comfortzone.
Het is allemaal heel ongemakkelijk en super pijnlijk. Dit wordt de Donkere Nacht van de Ziel genoemd.

Het proces is voor elk individu en voor ieder zielsliefde-koppel anders. Je hoeft er niet 100% doorheen te zijn om je te (kunnen) herenigen, maar er wel meer dan 50% doorheen te zijn.

Of je er doorheen komt? Ja natuurlijk! The union en een happy uitkomst is gewaarborgd. Als je namelijk werkelijk de andere helft van je ziel hebt ontmoet en jij je dit realiseert, dan zullen jullie samenkomen in Goddelijke Eenheid. Dit geldt alleen niet voor de soulmates, energetische en karmische connecties, dat zijn namelijk verbindingen die je iets ‘leren’.
Spiritueel ontwaken behoort enkel toe aan de werkelijke Tweelingziel of Nieuwetijdsliefde-reis.

Omarm de reis, accepteer het en leg je neer bij je helingsproces.
Het Universum en jouw ziel maakt geen fouten.

•❀•✿•❀•
Namasté, Caroline
Carma Coaching

☆ Caroline is een toonaangevend expert op het gebied van energietransformatie, Ziels-Liefde, Nieuwetijdsliefde & Tweelingziel connecties die Carma Coaching heeft opgericht in 2011 na ontmoetingen met diverse zielsgeliefden als voorbereiding op de re-union met haar Divine Lover.

De artikelen op dit blog lees je gratis. Indien je content bent met de content kun je een (kleine) donatie doen via de website. Net als andere bloggers en journalisten volgt Caroline dit initiatief, waarbij zij jou als lezer vraagt je waardering voor het artikel dat je hebt gelezen te tonen.
Dankjewel ♡

Plaats een reactie