SACRALE LIEFDE, EEN LIEFDE MET VLEUGELS

De meeste mensen die Tweelingziel/Kosmische-liefde ervaren, hebben er in eerste instantie nooit van gehoord, voordat het hun leven binnenstormt.

Degenen die dit wensen, zullen misschien wat voorzichtiger moeten zijn met wát ze wensen.

Het is namelijk alsof je magie ontdekt en dan de toverstok verliest.

Het scheurt je ziel compleet open, want elk stukje van jou dat je hoopte nooit meer te zien of te doorvoelen, komt naar de oppervlakte, om te mogen worden aangekeken en geheeld.

En als je dat hebt gedaan, scheurt het je wéér open want het was ‘niet goed/diep genoeg’, dus mag je het rondje, dezelfde cyclus nog een keer doorlopen.

Dit is vaak het moment dan je dan aanklopt bij mediums en/of lichtwerkers met specialisatie in dit type verbindingen, voor begrip, optimale heling, inzicht.

Een Tweelingziel/Kosmische verbinding is ware liefde, verwarring, liefdesverdriet, zielenpijn en schoonheid, al mee stromend op het geluid van duizenden tranen.

De stille, diepe en magische verbinding is altijd voelbaar. Dit zal je er soms van kunnen overtuigen dat je volledig lost of gek bent. Er komen duizenden synchroniciteiten op je pad die op reële maar toch ook op onverklaarbare manieren verschijnen, waardoor je dus weer weet dat je niét gek bent.

Het is van een onvermijdelijke, perfect onvolmaakte, magnetische energie die elke logische reden tart om niet bij de ware geliefde te willen zijn. Want je wil het orgastische vasthouden, omdat de aanwezigheid en nabijheid van een Tweelingziel of Kosmische geliefde een voortdurend krachtig spiritueel orgasme is.

Een Tweelingziel of Nieuwetijdsliefde connectie produceert altijd een diep ontwaken. Het draagt iets Goddelijks in zich, ook al ben je een atheïst, je doorvoelt die divine energy.

Velen om je heen hebben ècht géén idee van zo’n diepere zielsverbinding, dat zou alleen maar kunnen als zij slechts vijf minuten van jouw leven exact zó zouden doorbrengen. Pas dan slaagt diegene erin om te doorzien hoe volledig ondersteboven en binnenstebuiten je wordt gekeerd, zonder daar ook maar iets voor te moeten doen.

Op de dagen dat je al het moois in de ervaring en verbinding kunt zien, hou je intens van je zielsgeliefde.
Op alle dagen dat je nauwelijks in de spiegel kunt kijken en wenst dat je hem of haar nooit had ontmoet, hou je immens van jouw tweelingziel of nieuwetijdsgeliefde.
En dus is het soms onbegrijpelijk hoe zoíets moois en intens je kan ‘vernietigen’ en tegelijkertijd opnieuw kan creëren.

Dit is de ware kracht van sacrale liefde.
Want de ontmoeting was de enige richting waarin je ooit moest gaan. Inzake het kiezen voor je ware zelf. In het compleet openen van je hart.

Dus stop met het kijken naar buiten, keer naar binnen.
Ruim alle lege ruimtes op waarvan je had gezworen er nooit meer naar terug te keren.
Kijk naar binnen en houd van wie je daar tegenkomt.
Dit is de reis naar huis.

THERE IS NEVER A TIME WHEN YOU ARE NOT WRAPPED IN THE WINGS OF PURE LOVE

De krachten van licht en liefde staan heel dicht bij je en je bent als Tweelingziel of Nieuwetijdsgeliefde op een diepzinnige wijze gezegend, iets dat je nog nooit eerder hebt gekend.

Je hoeft alleen maar je aandacht af te wenden van wat niet (meer) werkt in je leven, je te richten op dat wat positief en écht moeite de waard is. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, vooral als je zulke overweldigende schaduwen, donkerte, verdriet en eenzaamheid ervaart in je binnenwereld.

Maar in feite is er nooit een tijd dat je niet gehuld was in de vleugels van pure liefde.

Richt je aandacht op het gevoel van liefde dat om je heen zweeft. Je kunt dan de aanwezigheid van je zielsgeliefde voelen, van dat engelachtige wezen.

Zielsgeliefden dragen een vibratie die heel anders is dan de ‘normale wereld’ van liefdesrelaties.
Het is een krachtige intensiteit van (Goddelijke) liefde en (verblindend) licht.

Stel je eens voor dat je omhuld bent met dit grootse licht, met het ongelooflijke gevoel van Goddelijke Liefde dat altijd je hart binnenstroomt. Laat deze liefde zich maar door je hele lichaam verspreiden. Het is de onvoorwaardelijke liefde van je andere vleugel, die je vervult en je volledig omringt. Dan zullen je angsten en schaduwen beginnen weg te vallen en wordt de shining-schoonheid een groter deel van je leven.

Besef dat jullie ‘Wonder’-Bewustzijn jullie ware staat van Zijn is. En om in die wonderbaarlijke gloed van liefde te zijn, hoef je enkel te vertrouwen op de Universele stroom van jullie liefde en verbinding.

Iets dat zal transcenderen naar een nieuw niveau van goedheid en puurheid.
Dit is de manier waarop jullie (naast elkaar) moeten en mogen leven.

STEL JE EENS VOOR…

Stel je eens voor hoe het zou voelen om volledig gevuld te zijn met zoveel schoonheid en liefde dat het niet uitmaakt waar je bent of wat je ogen zouden kunnen zien.

Je zou de zielsconnectie dan koesteren in de warmte van de liefdevolle aanwezigheid van zijn of haar vleugels en dit zal de perceptie van je aardse werkelijkheid transformeren.

Wanneer je je kunt blijven herinneren dat je gehuld bent in de vleugels van pure liefde, dat je gevuld bent met liefdevol licht, dan kun je gaan vibreren op een hoger bewustzijnsniveau en dit zal op termijn een grote verandering teweegbrengen in jouw (fysieke) wereld, op een hoger niveau.
Alleen al deze kleine verschuiving in je bewustzijn zal wonderen verrichten.

Om op deze manier te kunnen leven mag je je aandacht afwenden van alle problemen en moeilijkheden, ook tussen elkaar en de focus leggen op de essentie van jullie connectie.
Soms betekent dit dat je je ogen mag sluiten, in stilte zodat je zijn of haar vleugels en de (terugkaatsende) pure onvoorwaardelijke liefde écht om je heen kunt voelen.

Neem dus elke dag de tijd om je af te stemmen op de aanwezigheid van zijn of haar energie.
Want waar je aandacht naar toe gaat, daar stroomt energie.

Je bent niet alleen. Dat ben je ook nooit geweest.
Je hebt alle krachten tot je beschikking om deze transformatie aan te gaan.
Je hebt je spirits wiens taak het is om je te ondersteunen en je hebt de welwillende kracht van jullie Goddelijke Plan.

Dit bestaat allemaal ​​in jou, in de ander en in alle situaties die zich voordoen in je leven.

Soms kan het best moeilijk zijn om dit (geschenk) te begrijpen. Maar vraag er maar gewoon om.
En als je door de dag heen beweegt, blijf dan altijd onthouden dat er ongelooflijk veel van je gehouden wordt.
Niet alleen door de goddelijke aanwezigheid van je zielsgeliefde, maar ook door je spirit(s), die zijn altijd bij je en zegenen je op elk moment.

En onthoud: Er is nooit een tijd dat je niet gehuld bent in de vleugels van Pure Liefde.”


»»—❥—» NIEUWE CONSULTEN

Onlangs is er het één en ander veranderd in het aanbod van consulten en trajecten, dit kun je hier allemaal lezen.
Één van de nieuwe toevoegingen is bijvoorbeeld DE COMBI BLAUWDRUK/BLIND SPOT READING
In dit consult ontvang je inzicht in jouw zielsliefde-connectie (waaronder de reden van jullie ontmoeting, jullie ziels-herinneringen, patronen & innerlijke overtuigingen) én krijg je ook inzicht in jouw blind spot(s), aldus een realistische kijk in je blinde vlek(ken). Dit vertelt je met name waarom en waardoor jouw zielsconnectie (nu) nog ‘negatief’ wordt beïnvloedt.

Uiteraard kun je de Blauwdruk reading of de Blind Spot reading ook los van elkaar aanvragen.

❥ Tevens is het Personal Happy Heart Retreat geïntroduceerd.

Het Happy Heart Retreat biedt een krachtige energie in een één op één setting, op een fijne krachtplek.
Caroline nodigt je uit om jezelf helemaal onder te dompelen in de energie van the Divine Feminine of Divine Masculine, je Intuïtie & Hogere Hart zodat je je zielsmissie kunt ontdekken.

DIVINE ENERGY
Caroline en jij gaan samen het contact tussen jouw Inner God(dess) en moeder Aarde herstellen, via channeling.
Ze neemt jou graag mee op deze ontdekkingsreis, vanuit licht en liefde.Het is de ultieme kans om vrij te laten wat je niet meer dient én waarin je de verbinding met jezelf kunt bekrachtigen.

ZIELSBESTEMMING
Jouw unieke pad, dat je geheel zelf mag (door)lopen, hoef je niet helemaal alleen te doen. Weet dat je altijd wordt vergezeld door jouw spirits en je zielsfamilie.
Via Caroline ervaar jij jouw kracht, de aanwezigheid van jouw spirits en krijg je helder zicht op je zielspad. Dit werkt enorm bevrijdend want je zult ontdekken dat je wordt ondersteund en ook zélf betekenis en richting kunt geven aan je (liefdes)leven. Tevens zullen jouw kosmische opdracht(en) worden onthuld.
Je zult er verder achter komen wat je zielsmissie is, hoe je volledig kunt gaan vertrouwen op je spirits, het leven én jezelf, hoe je verbinding kunt maken met je Hogere Hart en the Higher Love Templates plus de energie van the Divine Feminine of Masculine (in jou). Hierdoor zul je in staat zijn om je moeiteloos te bewegen richting het vervullen van jouw kosmische opdracht(en) & in het nakomen van je zielsafspraken, waardoor je kunt leven in overgave, vrijheid, overvloed, helderheid én dat allemaal vanuit kracht. Tevens zul je je bevrijd gaan voelen van (drukkende en pijnlijke) zielsherinneringen en blokkades, invloeden vanuit het genetische DNA (alsmede de voorouderlijke lijnen) en zul je weten hoe je controle kunt vrijlaten.

Kortom, je gaat na dit één op één retreat inzien dat álles wat je tot nu toe hebt gedaan en ervaren zal samenkomen in jouw zielsmissie. Je zult er volledig naar kunnen leven.

Kernwoorden van dit persoonlijke retreat zijn; Verbinding, Heling, Intuïtie, Kracht, Zelfliefde, Liefde & Ware Liefde, Gevoel, Mindset (gedachten), Manifestatie, Visualisatie en Wijsheid.

Het Happy Heart retreat biedt een diep helende én zeer individuele zielsreis. Caroline geeft je daarnaast de volle aandacht en je wensen en privacy worden volledig gerespecteerd, zodat je hélemaal jezelf kunt zijn.
Het programma duurt 4 uur in totaal, van 11.00 uur tot 15.00 uur, inclusief lunch.
Aanmelding en/of info omtrent de kosten van dit personal retreat verloopt via het contactformulier op de website || aanmelding workshop/cursus.

•.¸ ♡ ¸.•
Tot vanzelf,
Namasté, Caroline
Carma Coaching

Plaats een reactie