ZIELSLIEFDE-CONNECTIES; het label, het verdriet, de reis en de historie van Tweelingzielen & Nieuwetijdsgeliefden

Een Tweelingziel of Nieuwetijdsliefde is bedoeld om een spirituele reis aan te gaan, dat is het hoogste doel van dit soort connecties.
Het draagt dan wel de naam Tweelingziel of Nieuwetijdsliefde maar eigenlijk is het de reis van je ziel.

Het is inmiddels een commerciële hype geworden, de 1.0 versie is naar versie 2.0 gegaan.
Tweelingziel-liefde wordt uitgemelkt maar heel veel mensen hebben echt geen idee waar dit soort connecties werkelijk over gaan. En dat is niet oordelend bedoeld.

Van de Tweelingziel-connectie, althans de naam en de hype, zal ik mij langzaam distantiëren, niet omdat ik er niet in geloof, temeer ik zelf al die frequenties, vibraties en de reis ervan heb doorwerkt en ervaren, maar omdat het hedendaags totaal uit zijn verband wordt getrokken.

Als iemand in een (gecompliceerde) liefdesconnectie zit en naar mij uitreikt, met name online, krijg ik altijd allereerst de vraag of ‘diegene’ zijn of haar Tweelingziel is. Nu is dit een kwestie van diep innerlijk weten. En er hangen daarnaast extreem veel magische componenten aan, dat valt niet te ontkennen.


Je wordt in dit type zielsconnecties kosmisch geleid, naar elkaar, steeds maar weer, om de diepere lagen uit te werken, om de cyclus, die dan weer naar voren komt, steeds opnieuw te ervaren.
Het gaat ook niet over: ‘Wanneer komt hij of zij terug’.
Want in feite geef je daarmee al je kracht en magie weg. En zoek je het buiten jezelf.
Waar is je zelfrespect dan? Je zelfliefde?
Op dat soort momenten gaan we dan overigens ook niet onze eigen stukken, onze angsten, aan…

HET LABEL
Het label Tweelingziel is overigens niet relevant. Als je in zo’n diep spirituele connectie terecht komt, dan weet je echt wel waar je inzit. En dan komt er een punt dat je aan de slag moet met jezelf.
En dan moet je je eigenlijk volledig loskoppelen van de ander, plus het label. En dat is zó moeilijk, want je voelt van alles, je zit in een immens-intense rollercoaster, maar je MOET.

Het gaat erom dat dit soort verbindingen jou dienen ín het moment, het brengt je iets wezenlijks en het zou je net zoveel energie moeten geven als het je kost. Eigenlijk is het ’t meest belangrijke dat je er meer energie van krijgt.
De andere helft van de ziel reikt stukken aan en dat doet pijn. Hij of zij triggert, waarmee jij dan aan de slag mag.

Dat aantrekken en afstoten, het niet te verklaren gevoel etc, als je dat met je mind probeert te pakken dan word je helemaal gek, want het is niet logisch. Alle bewuste pijnen die jij je realiseert gaan namelijk met je aan de haal, je wordt alle kanten op geslingerd en je weet eigenlijk niet eens waar je inzit, je denkt echt bij jezelf: “Wat gebeurt er toch allemaal?”

We zijn altijd op zoek naar ware liefde, maar in dit soort connecties valt dat romantische plaatje echt vies tegen, de ziel wordt namelijk totaal opengerukt en eigenlijk is dat iets wat je helemaal niet wil, want het is niet wat we hebben geleerd over ware liefde. In principe wil je alleen maar uit de verbinding stappen, omdat je er ‘misselijk’ van wordt.

LOSLATEN
Loslaten kan niet, het kan écht niet, de verbinding is zó sterk.
Kun je mij vertellen hoe je een ware zielsgeliefde loslaat?
Ga maar eens uitreiken naar een medium of paragnost en vraag dit maar eens. Ze kunnen je niet eens vertellen hoe je dat doet.
Het kan namelijk ook niet en het gaat daar ook niet om, het gaat erom dat je jezelf oppakt en je jezelf niet loslaat (van god los raakt), want vaak is de focus teveel op de ander gericht, waardoor je je eigen stukken niet ziet.

Blind spots zijn heel normaal hierin en als je daar bewust van wordt gemaakt dan ga je er echt anders naar kijken, dan wordt het een heel ander proces. Dat ontregeld zijn ervaren we allemaal wel, omdat je echt niet weet wat er gebeurt.
We moeten in dit soort zielsconnecties door veel oude stukken heen, omdat het simpelweg nog niet geheeld is, dat is geen rocket science.

Alle situaties tussen hoog vibrationele zielsverwanten triggeren gewoon en je mag dan op onderzoek uit, zo van: “Waar is dit eerder gebeurd, dat patroon.”
Angst-patronen zijn er ingeprogrammeerd, zijn ergens ontstaan.
Je mag steeds teruggaan naar die situatie, ernaar kijken. Het is namelijk vaak een stuk wat je in jezelf negeert.

Ik kan je daarin eventueel ondersteunen, ook met je mindset, zonder oordeel. Alles heeft namelijk een reden, alles komt ergens vandaan.
De trajecten die ik aanbied bestaan uit gericht energie-werk. Het is intensief, met veel herprogrammering tools en healing methodes.

Veel readings of meditaties/visualisaties geven je bevestiging, informatie en/of antwoorden, maar bieden niet echt de mogelijkheid om de pijn, blokkades, negativiteit of diepere emoties die meekomen in een zielsliefde-connectie op een praktische manier te veranderen of te helen.
Het is de bedoeling dat we je systeem radicaal herkalibreren, zodat we tastbare resultaten verkrijgen in jouw leven, iets dat voor altijd bij je zal blijven.

Het traject kun je aanvragen via de website.


VERDRIET IN ZIELSLIEFDE-CONNECTIES
Verdriet is de opruimploeg van het Universum.
Op elk moment van verdriet verlaat een verouderde cellulaire laag alle (pijnlijke) herinneringen je energieveld.

Wanneer lagen van twijfel, wanhoop en teleurstelling worden geuit zal je eigen wereld, de wereld van je zielsgeliefde en ook de planeet optimaal gereinigd worden en tevens bevrijd van de betovering van onbewustheid.

Er valt dus niets te vrezen als diep (liefdes)verdriet in jou aanwezig is. Liefdesverdriet in dit soort connecties is niet ‘gewoon’ liefdesverdriet, het is naast verdriet ook intense rouw, dikke heimwee, een gevoel van verscheurdheid en machteloosheid.

Uiteraard weten we dat iedere emotie slechts een herinnering is om het lichaam te vertragen opdat het volledig kan ontspannen. Maar verdriet in dit type connecties is (ook meteen) de hoogste vorm van transformatie.

Hoe eenzaam het ook lijkt of hoe verwoestend het ook kan voelen, (liefdes)verdriet fungeert als een teken dat er een nieuwe realiteit in jou is aangebroken. Als je dit kunt accepteren verandert de verterende aard ervan in de vreedzame vastberadenheid van zelfrealisatie.

Pijn verandert mensen, sommigen worden grof, sommigen worden stil, maar in zielsliefde-connecties verhoogd het juist de liefde. De diepe herkenning van elkaars essentiële aard ontvouwt zich zodra de genezende kracht van de pijn is doorleefd.

Verdriet in haar puurste vorm is het smeltende ijs van de ziel, niet de afwezigheid van happiness. Het veegt elke afleiding uit je energieveld, zodat werkelijke transformatie in gang kan worden gezet.

In Tweelingziel of Nieuwetijdsliefde-connecties maken we moeilijke en verdrietige situaties door; dromen die niet uitkwamen, we moesten afscheid (van elkaar) nemen en tegelijkertijd in alle vertrouwen geloof houden in een goede afloop. We werden echt op de proef gesteld.

Toch wisten we elke (kern)wond te genezen, met onze wijsheid, we konden pijn verwelkomen als een wijze raadgever. We kozen ervoor onze levenservaringen te verwelkomen in plaats van ons vast te houden aan (des)illusies.
Daarom dragen Tweelingzielen en Nieuwetijdsgeliefden altijd een zekere glans in hun ogen, straalt hun wezen van licht en beschikken ze over een charisma en een aura van warmte, die nooit onopgemerkt blijft.

Het zijn multidimensionale wezens die niet bang zijn om in het onzichtbare te geloven en volledig kunnen zorgdragen voor hun energie, hun mind, hun ziel en hun hart, als een tempel.

Gedurende hun transformatieproces leren ze zichzelf te eren, te houden van wie ze werkelijk zijn, trots te zijn op hun missie en zielspad. Ze weten dat hun proces heilig is.
Ook zijn ze dankbaar voor alles en iedereen die hen begrijpt en/of dezelfde reis doormaakt/heeft doorgemaakt.

Vanuit essentie zijn ware zielsgeliefden ontembaar en handelen altijd intuïtief. Ze bezitten sereniteit en het diepere weten dat ze met de ogen van hun ziel kunnen zien.

Zielsgeliefden weten dat hun leven werkelijk door elkaar wordt geschud, tot ze hun kracht en balans terugvinden en dan tot in de oneindigheid bij elkaar zullen ‘wonen’, als een plaats van vrede, waardoor ze anderen en de wereld kunnen helpen met ascenderen en transformeren.

DE REIS (VAN WARE ZIELSGELIEFDEN)
Zielsliefde-connecties gaan over thuiskomen bij jezelf en innerlijke vrede en zijn niet echt romantische connecties.

Als je in een zielsliefde-reis zit, dan ben je uitgekozen (“a chosen one”) om de planeet te helpen ascenderen en de vibratie van puur licht te verhogen, maar eerst moet je dat licht zelf worden en/of belichamen. En dat is geen makkelijk proces. Je zult jezelf namelijk mogen bevrijden uit de greep van angst, je mind/ego en de 3D-matrix, om dat licht werkelijk te kunnen belichamen.

Je zielsgeliefde weerspiegelt je sterke en zwakke punten, daagt je uit tot in je kern en duwt je alle richtingen uit om de beste versie van jezelf te worden.
Zielsgeliefden dagen elkaar enorm uit, op onnavolgbare wijze met veel diepgang, zodat je na ‘je spirituele ontwaking’ ook de ‘donkere nacht van de ziel’ gaat ervaren.

Je zult jezelf onder ogen gaan komen via je eigen spiegel en via jouw energetische spiegel (je zielsgeliefde), om zodoende obstakels te overwinnen die je tegenhouden van ascensie.

De zielsliefdereis is niet eenvoudig, maar wel de moeite waard.

Lieve Tweelingziel/Nieuwetijdsgeliefde in transmissie, je hebt al zoveel overwonnen om hier, op dit punt, te komen.
Nu hoef je enkel nog het licht te worden. En we hebben de tijd mee.

Verder weet je dat de reis om je met je ware geliefde te herenigen gevuld is/zal zijn met extreme uitdagingen die het geloof in jezelf, de verbinding met je zielsgeliefde en het vertrouwen in het Universum enorm op de proef zullen stellen. Via de pijn, de rouw en het lijden ervaar je dat elk obstakel dat je tegenkomt een kans is om dieper naar jezelf te kijken en jouw verbinding met het Universum te herontdekken.

De reis kan jaren duren, want we navigeren via Divine Timing, maar het is heel belangrijk om te onthouden dat elk obstakel een kans is om te ervaren, te groeien en te evolueren.
You will be fine!

De vrouwelijke-energie (de vrouw in ontwaking) heeft de neiging zich aan haar zielsgeliefde te hechten, terwijl de mannelijke-energie (de man in ontwaking) ervan wegloopt (van de intensiteit, de kwetsbaarheid), beide voortkomend uit een diepe angst om in de steek gelaten te worden (de verlatingsangst dynamiek).

In de hogere dimensies bestaat (verlatings)angst alleen niet.
Weet je, verlatingsangst is de angst dat je jezelf weer gaat verlaten (je innerlijke kind), dat je je geliefde dan op nummer één zet, ten koste van jezelf en dit wordt weerspiegelt door de buitenwereld in de vorm van verlatingsangst. Begrijp je?
Dus dan denk je dat je angst hebt om verlaten te worden door welke man of vrouw dan ook maar daar zit het niet in. Het gaat erom dat jouw innerlijke kind bang is dat jij hem of haar weer verlaat en de ander op nummer één zet, anderen belangrijker maakt, of jezelf weggeeft. Zo simpel is het.
Je hebt niemand buiten jezelf nodig.

Als je even niet gezien wordt en je denkt: “Waarom ziet niemand mij of mijn behoefte” dan ga je dus weer naar binnen want pas als jij jezelf ziet en weet wat je nodig hebt en daarnaar handelt gaan anderen jou zien. Dus alles draait om dat innerlijke kind.

Iedere keer als er een herinnering naar boven komt (omtrent dit verhaal) komt je ‘toekomstige’ Zelf eigenlijk weer naar je toe en met dat Zelf ga je terug in de tijd en dan pak je dat jongetje of meisje (je innerlijke kind) beet en zeg je tegen dat kleine jongetje of meisje: “Je bent veilig want ik ben bij jou en het komt goed, ik weet dat het goed komt”, hierdoor biedt je hem of haar (dat innerlijke kind) even die troost, veiligheid en geborgenheid en dan lost het op.

Om je te verenigen of herenigen met je zielsgeliefde in het aardse mag je de illusie van afgescheidenheid vrijlaten en de verbinding vanuit een ruimte van eenheid leren ervaren.
Onthoud dat jij en je Tweelingziel/Nieuwetijdsgeliefde één zijn, ook met het Universum.

Wanneer je de kracht van zelfliefde aanboort en je trillingsenergie verhoogt, zul je de hogere liefde ervaren die je verdient en waarvoor je hebt getekend.


TWEELINGZIEL-LIEFDE IS GEEN VERHAAL OF CONCEPT, HET IS EEN SPIRITUELE LIEFDE (…EN GAAT VER TERUG)
Tweelingziel-connecties zijn in essentie spirituele verbindingen, een diepe liefdesverbinding die veel verder gaat dan ‘gewone’ liefde.

Historische verwijzingen zullen de term ‘Tweelingziel’ niet direct gebruiken, maar je kunt duidelijke verwijzingen naar de oorsprong van de Tweelingziel vinden in o.a. de Griekse filosofie, hindoeïstische mythologie en de Bijbel.

Spirituele liefde is bekend van minstens 2000 jaar voor Christus.

Het volgen van de geschiedenis van Tweelingzielen is dus wat lastig vanwege de terminologie. Iemand heeft ergens besloten om de term Tweelingziel of Tweelingvlam te gebruiken, maar deze spirituele liefdesverbinding is zeer zeker niet nieuw, de terminologie verandert gewoon voortdurend.

Het oude Soemerische symbool van de Tweelingziel is een leeuwenkop met twee staarten.

Tweelingzielen worden ook genoemd in veel oude teksten, waaronder in de Mahabharata als in Plato’s Symposium.

De oorsprong van de Tweelingziel wordt als eerste genoemd in het Dodenboek, een spiritueel boek dat zo’n 2500 jaar geleden is geschreven. Dit boek wordt beschouwd als een religieus boek en bevat informatie over hoe je verbinding kunt maken met je Tweelingziel.

Er wordt in dit boek beschreven hoe Tweelingzielen elkaar ontmoeten en ‘verliefd’ op elkaar worden als ze nog leven. Het lichaam sterft maar de ziel wordt steeds opnieuw gereïncarneerd. Als de ziel haar Tweelingziel niet heeft gevonden en er geen verbinding mee is gemaakt voordat het lichaam sterft, zal de ziel dus keer op keer herboren moeten worden. Dit betekent dat als je je Tweelingziel al eerder hebt ontmoet, je hem of haar misschien niet eens meer herinnert.

De oorsprong van de Tweelingziel wordt ook genoemd in een vedische tekst genaamd Shiva Purana; Lord Shiva en zijn vrouw Parvati vertelden in dit geschrift over Tweelingzielen. Tevens wordt Tweelingziel-liefde genoemd in een tekst genaamd Mahabharata. Volgens deze tekst wordt aangenomen dat Tweelingzielen in alle levensvormen bestaan maar dat men dit fenomeen echter pas kan ervaren als de leeftijd van twintig is bereikt.

In de Bijbel wordt ook melding gemaakt van Jezus en Maria Magdalena en haar inwijdingsreis. Verder wordt er in de Bijbel vermeld dat Jezus, die de macht had om leven te scheppen, water in wijn veranderde en over het water kon lopen. Hij vertegenwoordigde het mannelijke deel van de Tweelingziel en Maria Magdalena het vrouwelijke. Je kunt alles lezen over Maria Magdelena’s liefde voor Jezus en haar inwijdingsreis in het Magdalena Manuscript (de alchemie van Horus en de seks magie van Isis). Gechanneld en geschreven door Tom Kenyon en Judi Sion.

De Tweelingziel wordt tevens genoemd in een Mormoonse tekst uit The Book of Mormon. Dit boek maakt melding van de Tweelingziel als de eeuwige liefde.

Er wordt overigens in veel oude geschriften beweerd dat Tweelingzielen voortkomen uit een Goddelijk liefdesplan en dat het hun doel is om elkaar te helpen en te versterken.

We weten inmiddels dat Tweelingzielen zijn ontstaan ​​uit dezelfde ziel of essentie die werd gecreëerd door Vader/Moeder God, de Bron van Alles, het grote veld van onvoorwaardelijke Liefde, dat zowel de Mannelijke als de Vrouwelijke aspecten van de Schepping bevat.

Deze éne essentie of ziel verdeelde zichzelf in twee gelijke en tegengestelde helften om een diepe spirituele verbinding in de vorm te ervaren.

In het begin der eeuwen waren Tweelingzielen volledig verenigd en bestonden uit een drie-eenheid, een uitdrukking van de Goddelijke Bron van Al Wat Is. 
De Tweelingvlam had eenheidsbewustzijn en vibreerde op een zeer hoge energetische frequentie. Gedurende de gehele universele ervaring, toen de driedimensionale wereld van de vorm zich ontvouwde, raakte de Tweelingziel gescheiden in het huidige systeem van het dualiteits-bewustzijn en werden ze twee verschillende vormen, de ene met de mannelijke of yang-attributen van de Schepper, en de andere met het vrouwelijke of yin-aspect van de Schepper. Beide aspecten zijn exact gelijken en tegengestelde frequentie-intonaties.

Op aards niveau zijn ze tegenpolen, tegengestelden maar energetisch complementair van aard en hun essentie, substantie maakt deel uit van hetzelfde verenigde geheel wat ook de Bron is.

Tweelingziel-liefde is in feite Goddelijke Liefde en overstijgt alle definities van relaties op onze planeet.

De meeste concepten van liefde op aarde zijn in de loop van de tijd verwaterd. Veel mensen hebben een voorwaardelijk begrip van wat liefde is. Traditioneel heeft spirituele liefde onze aandacht maar onze emoties zijn in 3D vaak op een ander gericht. Veel mensen die beweren ‘verliefd’ te zijn, zijn meer gericht op het fysieke, emotionele, mentale of seksuele aspect. Je kunt het ook egoïstische liefde noemen en dat vereist het sluiten van voortdurende compromissen om het partnerschap te laten werken. Of het nu een voorwaardelijke, een op aantrekkingskracht gebaseerde relatie is of een relatie waarin het ego de baas is, zodra de romantiek of de passie vervaagt, begint het conflict of de onverschilligheid en de relatie zal uiteindelijk tot een einde komen.

De Tweelingziel verbinding is niets van dit alles en kun je niet (ver)romantiseren of idealiseren. Dit soort diepe spirituele connecties gaan namelijk écht niet over afhankelijkheid, lijfelijk verlangen of het sluiten van compromissen. Het is een authentieke en Goddelijke liefde die onvoorwaardelijk is en ver voorbij het ego en concepten gaat.

Het overstijgt zelfs het beperkte perspectief van het driedimensionale bewustzijn en is een liefde waardoor je in vuur en vlam staat vanuit het heilige hart van eenheidsbewustzijn.

☾❂ ★✫•
Namasté, Caroline
Carma Coaching

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s