Current Energy – What’s really going on


Ik schreef er al eerder over op mijn facebookpagina, de afgelopen paar dagen maakt wellicht dat je je overweldigd voelt door (negatieve) emoties, slapeloze nachten en de emmers vol tranen.
Dit is volkomen normaal tijdens deze huidige Transformatie Energie-Vibe.

Laat alles dus maar gebeuren of passeren maar waak er wel voor dat je niet geobsedeerd raakt door die diepere emoties en/of struggels. Maak simpelweg een to-be-list, dit zal je mentale rust brengen.

Ik zie en voel dat velen hun levens,- en liefdeskeuzes (nu) in twijfel trekken, maar je hogere hart verlangt zó enorm naar dit nieuwe pad.

Probeer dus voorbij de slapeloze nachten, de fysieke pijntjes en tranen toch gemotiveerd te blijven om al je de doelen te bereiken, doelen die jij jezelf immers hebt gesteld.

We zitten in een tijd van gróte veranderingen en de kosmos dwingt ons om op het ritme van de Nieuwe Tijds-energie te lopen.

Je bent een unieke ziel met een super belangrijke missie dus dit is wellicht een goede tijd om jezelf belangrijke vragen te stellen én om een aantal beslissingen te nemen over hoe jij jezelf wilt presenteren en gedragen in de nieuwe tijd.

WHAT’S REALLY GOING ON

Stop maar met het wensen, hopen, bidden, smeken of eisen van verandering in je leven, op welk gebied dan ook. Je zit midden in een persoonlijke orkaan, die je binnenstebuiten keert.

Extra inspanning, in welke richting dan ook, zal je uitputten.

Misschien maakt dit je machteloos of boos, maar het Universum maakt slechts een nieuw wezen van je.

Ik heb al meerdere malen aangegeven dat er in de komende maanden ‘dramatische verschuivingen’ zullen gaan plaatsvinden.
En jij hebt die dramatische verandering (zelf) in gang gezet. Alles is nieuw in jou, de aarde is nieuw en het Universum creëert continu nieuwe mogelijkheden, het is dus een tumultueuze tijd voor jou en voor degenen die dicht bij je staan.

Stel je maar een baby voor, een zuigeling die met een bloedgang transformeert in een zesjarige, in dagen, in plaats van jaren. Je zult nu beter begrijpen wat er met je gebeurt. Niet dat je een baby van de nieuwe aarde bent, maar je transformeert zó snel dat het soms onmogelijk lijkt om de éne voet voor de andere te zetten.

Alles is verwarring in je, waardoor uitputting en dus ook die diepere emoties kunnen ontstaan, het is iets wat niet te beschrijven valt via onze menselijke vocabulaire.

Niet iedereen zal hetzelfde niveau van uitputting voelen overigens. Het zijn met name de Lichtwerkers, Schaduw-werkers, Tweelingzielen en Nieuwetijdsgeliefden die dit allemaal ervaren; een orkaan van gevoelens.

Verder zal je slaap waarschijnlijk niet rustgevend zijn, omdat je snel door alles heengaat, iets wat je zelf hebt geprogrammeerd om te doen overigens, met behulp van het Universum en je spirit-vrienden.
Kortom, alle innerlijke activiteiten zullen vergelijkbaar zijn met alles dat een baby nodig heeft om zich in een oogwenk te ontwikkelen tot een zesjarige.

Een baby moet in de eerste paar maanden van zijn leven meer leren dan op enig ander moment in zijn aardse bestaan. Dus je racet nu als het ware door de concepten, (oude) programmeringen en innerlijke dynamieken heen, maar dit zal je in staat stellen je menselijkheid te laten versmelten met je spiritualiteit, om dat ​​nieuwe wezen te creëren, net zoals dat geldt voor aardse baby’s.

Baby’s komen de aarde binnen met een spirituele kennis die geëlimineerd of verminderd moet worden om op de juiste manier een 3D-mens te worden. Jij, op jouw beurt, versmelt de twee tot een nieuw geheel. Een nieuw wezen dat niet zal functioneren als een menselijk of spiritueel wezen, maar als een nieuwe hybride die de beste aspecten van je totaliteit combineert.

Al jarenlang heb ik jullie geïnformeerd over die nieuwe jij, in die nieuwe wereld. En die nieuwe jij sijpelt al een beetje door. Je bent immers vrijwillig geïncarneerd, om dit te doen, en nu ben je de laatste stappen van dat wezen aan het verwelkomen in de fysieke wereld. Dolores Cannon heeft hier een mooi boek over geschreven: “The Three Waves of Volunteers & The New Earth.” Klik hier en kijk naar wat Dolores te vertellen heeft hieromtrent.

Je groeit en evolueert nu om een ​​compleet nieuwetijds-wezen te creëren. Om je nieuwe “ik” te formaliseren. Dit is een actief multidimensionaal proces en de komende tijd zul je meerdere dimensionale momenten hieromtrent ervaren, waarvan de meeste onbewust overigens.

Wees lief voor jezelf en anderen. Je bent slechts, en dat zeg ik luchtig, veel sneller aan het evolueren dan een 3D-baby.

Eerder poste ik al zoveel hieromtrent, zowel op DivineLovers als op de Facebookpagina Nieuwetijdsliefde en dit is wellicht wat je hebt gemist voor het jaar 2023, dus ik zal het hier nog eens herhalen:

۞ HET LICHT ZAL STERKER WORDEN

2023 wordt een jaar waarin het licht steeds sterker zal worden en de duisternis steeds donkerder.

Er is namelijk een enorme ontwikkeling gaande van hoog-energetische lichtdeeltjes die uitgaan van de centrale zon in de Pleiaden sterrencluster.

Deze gebeurtenis vindt elke 26.000 jaar plaats en de passage zal ongeveer tweeduizend jaar duren, wat overeenkomt met de periode van ongeveer tweeduizend jaar van het Aquariustijdperk, wij zijn nu getuige van het aanbreken daarvan.

Stel je voor dat je nu op aarde bent, levend en wakker, om dit zelf mee te maken. Wow. Maar het gaat simpelweg over de veelbesproken ascensie van de aarde en de mensheid.

❂ DE DUISTERNIS ZAL DONKERDER WORDEN

De oude wereld is stervende. Pluto in Steenbok heeft bijna zijn werk gedaan om de oude structuren af te breken die de wereld lange tijd bij elkaar hielden. Alles wat duizenden jaren in het donker is gebleven, zal steeds sneller aan het licht komen, blootgelegd en onthuld worden.

In 2023 komt Pluto in Waterman en dit zal grote veranderingen teweegbrengen.

Tja, het is een uitdaging om in deze tijd geïncarneerd te zijn,

maar er zit een gouden belofte achter.

We hebben de afgelopen jaren grote veranderingen doorgemaakt die veel van ons hebben gevraagd en het is ook nog niet voorbij. We zitten midden in het proces van een historische doorgang door een collectief geboortekanaal. Een geboortekanaal dat, op energetisch niveau, een overgang is van transformatie.

Dit vraagt om (nog) meer flexibiliteit, creativiteit en (nog) meer vermogen om veranderende omstandigheden toe te laten en je eraan aan te passen.

De oude zekerheden die we hadden zijn niet langer zeker. Stabiliteit en zekerheid zijn niet langer de norm. Dit is een tijd om je te leren schikken in je aanpassingsvermogen.

Als je dat doet betekent dit grote groeisprongen voor je ziel. En dat houdt dan in dat je een toenemend vermogen ontwikkelt om de nieuwe energie te omarmen.

Maak van 2023 het jaar waarin je je ziel-essentie plant, voor de Nieuwe Aarde, om Gaia te helpen haar frequentie te verhogen.

May the magic be with you & wees je stellig bewust van je grootsheid in de uren dat je op het toneel van de aarde rondloopt.

Je bent een begenadigd levenskunstenaar, een nieuwetijds-architect, een lichtwerper & een liefdes-artiest en je mag een magische connectie ervaren.
Jouw Tweelingziel of Nieuwetijdsliefde-connectie wordt met dankbare bewondering door het Universum gedragen.

Indien je ondersteuning zoekt kun je naar mij uitreiken voor een reading, healing traject of healing sessie.

Namasté, Caroline
Carma Coaching


☆ Caroline is een toonaangevend expert op het gebied van energietransformatie, Ziels-Liefde, Nieuwetijdsliefde & Tweelingziel connecties die Carma Coaching heeft opgericht in 2011 na ontmoetingen met diverse zielsgeliefden als voorbereiding op de re-union met haar Divine Lover

De artikelen op dit blog lees je gratis. Indien je content bent met de content kun je een (kleine) donatie doen via de website. Net als andere bloggers en journalisten volg ik dit initiatief, waarbij ik jou als lezer vraag je waardering voor het artikel dat je hebt gelezen te tonen. Dankjewel ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s