Tweelingziel-liefde is een spirituele, astrale, energetische liefde…

…..en kent geen vorm, is niet materieel. Soulmate verbindingen zijn ook spiritueel en energetisch maar niet astraal. Soulmates zijn geen twee delen van 1 geheel.
Het verschil tussen Tweelingziel-verbindingen en Soulmate connecties is groot, maar gevoelsmatig lijkt het op elkaar, omdat het ervaren wordt als een soort van preview, een doorgang naar het niet-stoffelijke.
Indien je werkelijk Tweelingziel bent, dan ervaar je een enorm hoge liefdestrilling, niet te vatten in woorden of concepten, het is alsof je iedere seconde fantoom pijn ervaart (want je bent 1, je ‘ziet’ de ander niet maar voelt hem/haar wel – continu).
IMG_6648
Het verschil tussen soulmates en tweelingzielen is daarom niet makkelijk uit te leggen.
Vaak ontmoet je verschillende soulmates ter voorbereiding op de ontmoeting met de andere helft van de ziel, zodat je ‘leert’ wat een etherische verbinding inhoudt; een liefde VER BOVEN ALLES!
Als dit alvorens niet ervaren zou worden dan zou de Twin kunnen verdrinken (in frustratie).
Tweelingziel connecties zijn van zo’n hoog astraal niveau! Van zo’n enorme diepte. Hier moet je echt stevig voor in je schoenen staan, wil je de (innerlijke, diep transformatieve) reis werkelijk aankunnen.
En niet onbelangrijk om erbij te vermelden, tweelingziel-connecties staan los van vorm, van het materiële.
Veel ‘(aardse) zielen’ begrijpen dit niet, en dat is helemaal ok.

Ook de Twin, die nog stoeit met zijn/haar Lagere-Zelf, kan jullie liefde niet altijd ‘begrijpen’, omdat angst de liefde overwoekerd.
Angst creëert illusie, angst trilt niet met het hart maar met het hoofd, angst zorgt voor pijn en verdriet. En deze gevoelens worden dan geassocieerd met liefde waardoor de Twin zich leeg voelt, zelfs zo leeg dat hij/zij er een heel stadion mee zou kunnen vullen. Maar…er is een ‘weten’, een ‘voelen’, ook hij/zij is een filosofische alchemist, ook hij/zij kent jullie pad, jullie connectie.

Twins die vrijwillig zijn geïncarneerd hebben een grote taak te vervullen. Eerst moet het karmische wiel volledig worden uitgewerkt. Vervolgens moeten alle karmische en ook ziels-connecties met anderen uitgezuiverd worden waardoor deze banden doorgesneden kunnen worden. Dan is het de beurt (vaak tegelijkertijd) aan de ‘individuele’ innerlijke heling, het loskomen van innerlijke overtuigingen, ziele-herinneringen, innerlijke angsten, 3D familiaire kwesties, het helen van het genetische DNA. Dit kun je simpelweg niet zij aan zij uitwerken, dat zou een mega voltage aan storingen bewerkstelligen.
Soulmates kunnen dit wel zij aan zij uitwerken en zij hebben elkaar hiervoor ‘nodig’, want door het spiegelen vallen maskers af.
Maskers die Twins natuurlijk ook dragen, maar je hebt de prachtige Venetiaanse maskers (gedragen door de soulmates) en de ‘in disguise‘ maskers (gedragen door de Twins). Hier zit echt een heel groot verschil in.
In disguise? Ja, in disguise. Want de energetische, astrale verbinding is ‘plotseling’ een aards tweetje, een individu geworden. Verwikkeld in een wereld van dualisme, waarin de ‘individuele’ Twin ook nog eens ‘nieuw karma’ opbouwt. Teneinde het weer af te moeten breken.

Vanuit hier gaan Twins andere ‘relaties’ aan (of blijven hangen in een huwelijk/relatie).
En dat is echt niet makkelijk, want een illusie in stand houden zorgt voor trauma’s. Voor leegte. Ook hij/zij mist jou enorm, heeft heimwee, een diep verlangen…..en toch spart hij/zij nog liever met de leegte dan het aan te gaan met jou.
Als de Twin, die zich blijft vasthouden aan een uitgewerkte soulmate-connectie, en (ook) nog niet ziet dat het een leer-relatie is, dan blijft hij/zij zijn/haar illusie in stand houden.
En vervolgens ontstaan er de volgende gedachten: “Hij/zij is een geliefde van toen”.
“Dat was DE DROOM”
“Dat was The Real Thing”.
Als een soort van ‘liefde uit het verleden’.
Je ziet, hij/zij WEET dat de liefde bestaat, hij/zij weet dat jij het BENT, maar loopt er van weg. Waarom? Je geliefde is (eindeloos) verdwaald (en al heel lang). Maar het Lagere-Zelf zal op den duur echt inzichten krijgen; alle belangrijke inzichten over de liefde zullen binnenkomen, helder worden, en dan…..dan herinnert hij/zij zich vanzelf dat de liefde tussen jullie Werkelijk Bestaat en er Mag Zijn.

De meeste Twins zijn zo gevoelig, zo breekbaar, vandaar dat ‘die -in disguise-‘ maskers van groot ‘nut’ kunnen zijn. Want liever ontkennen, dan toegeven. Liever geen confrontaties aangaan, want dat biedt zogenaamde (innerlijke) rust. Maar die werkelijke berusting ligt ‘m juist in de overgave.
Als de Twin die wegrent het weigert met je aan te gaan, jullie liefde en jou weigert te omarmen, weet dan, dat zijn/haar verlangen (naar de liefde, naar jou) zo enorm groot wordt, dat verharding de enige mogelijke overlevings-strategie is/wordt.
En dan krijg je dat de ander ‘niets (meer) van je wil’, en dat niet alleen, je ook niet langer wil ‘voelen’. Enkel het Lagere-Zelf heeft die macht, het Hogere-Zelf niet.
Twins kunnen zich dus echt niet blijven vasthouden aan (hun) 3D standpunten, want zij ZIJN DIEPGANG.
En mocht je Twin tegen zichzelf liegen en/of zichzelf verraden hebben, dan heeft hij/zij dus ook indirect jou verraden, aldus degene die hij/zij werkelijk liefheeft. Dat werkt als vergif voor de ziel en draagt hij/zij voor altijd met zich mee. Je geliefde zal dus steeds de hemel aanroepen met de vraag wanneer hij/zij dit verschrikkelijke gevoel eindelijk mag ‘loslaten’.

Als overgevoelige, Hoge Ziel kun je simpelweg niet blijven ‘weigeren (om) te leren’, ‘jezelf blijven corrigeren wanneer de liefde voelbaar is’ & je ‘sterk’ blijven houden, meestal voor de buitenwereld. Slechts een klein, piepklein deel van de Twin is aards.

Het draait eigenlijk allemaal om de traumatische 3D ervaring(en) van een tekort aan liefde, en LIEFDE is all what (s)he needs.

Namaste, Caroline
http://www.tweelingzielen.cc

Ook inzicht in jouw zielsconnectie?
Voel je welkom voor een Blauwdruk-reading!

 

 

5 gedachtes over “Tweelingziel-liefde is een spirituele, astrale, energetische liefde…

  1. Fantoompijn en een gevoel van verraad zijn voor mij zeer herkenbaar. Maar het allerzwaarst vind ik de strijd binnen mezelf, het eeuwige gevecht tussen hart en verstand. Als dit je overkomt als non-romanticus, als nuchterheid, doordoen en niet zeuren je levensmotto was, dan is dit een heel moeilijke strijd.

    Like

  2. Mijn tweelingziel is echt keihard weggerend. Ik weet niet of ik haar ooit nog zal zien. Ik zelf ben de groei juist met open armen aangegaan. Tranen rollen over mijn wangen als ik lees dat ze misschien ‘verhard’ en zo afziet door onze connectie. Terwijl ik zoveel liefde te geven heb en niets liever doe dan haar liefhebben.

    Geliked door 1 persoon

    1. Ik heb precies hetzelfde meegemaakt., maar na een half jaar kwam het contact terug (met af en toe eens ruzie) als ik te dichtbij kom. En nu blijkt een relatie niet voor mogelijk, geen idee wat de toekomst uit zal brengen.

      Like

    2. Zelf ben ik weggerend en in de verkeerde armen terecht gekomen. Na heftige jaren kwam alles terug en is mijn moeite ten dele beloond. Gevonden en er is contact. Ik heb eerlijke antwoorden gekregen. Zal het ooit nog bij elkaar komen. Ik hen er heel rustig onder .. het is er

      Like

Plaats een reactie