Waarom rent de zielsgeliefde weg?

Ik krijg vaak de vraag waarom de geliefde – meestal de mannelijke energie – wegrent van de ziels-connectie. Als jij hiermee te maken hebt, lees dit artikel dan aandachtig. Ik hoop je hieromtrent duidelijke informatie te kunnen geven, als channeler, als Tweelingziel (die inmiddels alle stadia wel heeft doorlopen).
Nieuwetijdsliefdebanner
Ja, “de runner”, meestal de mannelijke DM energie, kan zich (nog) bevinden in een 3e dimensionale donkere en zware trilling, door en dankzij oude patronen, kernwonden, innerlijke overtuigingen (ziels-herinneringen) uit bijvoorbeeld vorige levens. De mannelijke energie die gekwetst is, dan wel zijn Hogere Doel nog niet heeft bereikt uit zich in weerstand, verdediging, intimidatie, vergelding, een klein tiran syndroom, dominantie, angst, pesten, woede, slinkse manipulatie, of hij vermijdt dit (en dus ook jou) door ineenkrimping, (weg)rennen en/of (zichzelf) verbergen (negeren).
Hij heeft angst voor veiligheid en liefde.

Het is een transformatie die hij zelf op gang moet brengen en als dit wordt opgepikt dan zal hem dat uiteindelijk in de goede richting duwen, het zal een flinke verandering in zijn dagelijkse leven teweegbrengen. Dat kan snel gaan, maar soms is er ook ‘tijd’ nodig om gewoontes aan te passen, gevoelens te volgen. Zijn/haar hogere-weten en het (Hogere) hart echter wijzen de weg.

Ik heb met heel veel van mijn ‘soul-sisters’ gesproken die extreem pijn zijn gedaan en zich regelmatig afvragen: “Wat is er met hem aan de hand, is hij gek geworden?”
Weet van mij, de vrouwelijke DF-energie heeft inmiddels al zoveel ‘werk’ verricht, teneinde alles uit de weg te ruimen, uit naam van jullie allebei. Echt waar!

Hoewel je in het licht (wil) staan en met je hoofd boven water probeert te blijven, zou je de volgende symptomen (van je andere (mannelijke) helft) hebben kunnen ervaren:

-De mannelijke runners hebben een oud idee over wat liefde nu werkelijk is/inhoudt.

-Ze denken dat ze een ‘versierder’ zijn, hun zonden te moeten uitleven en flirten met vele vrouwen.

-Ze zijn wanhopig en zoeken ‘steun’ & ‘afleiding’ (als een soort van medicatie) in alcohol, drugs, talloze seks partners etc.

-Ze definiëren het man-zijn aan geweld, woede, controle, manipulatie, strijderschap, materie en geld.

-Zijn op zoek naar/nemen deel aan ‘gevaarlijke’ uitdagingen/extreem sporten etc. omdat ze op die manier iets (kunnen) voelen.

-Ze ervaren een misplaatst gevoel van eer of plicht, ontkennen zichzelf en hun soevereine waarheid.

-Ze ‘denken’ dat ze de liefde niet waard zijn.

Je krijgt nu een idee rondom de krachtige (soms echt niet toffe) connectie tussen hoog vibrationele geliefden. Ik wil het niet inwrijven maar ik weet wat je allemaal moet doorstaan van tijd tot tijd.
Er is ook goed nieuws: de (mannelijke) Sacred Divine Masculine (die van je wegrent) is niet ‘kapot’, compleet gestoord of gebroken, hij is de verbinding met zichzelf kwijt!
Al deze gedragingen en maskers komen namelijk vanuit het ego, vanuit ANGST.
De mannelijke energie is BANG, bang dat hij weer door de vrouw, door jou, PIJN wordt gedaan.

DMinpain

Toevoeging April 2024:

Normaal gesproken hebben we ‘ontzag of empathie’ voor the Divine Feminine, omdat ‘zij’ degene is die iets heel groots heeft ‘verloren’, maar niemand spreekt echt over de pijn van The Divine Masculine.
Ik kan je vertellen, the DM heeft evenveel pijn.
Wanneer Tweelingzielen/Kosmische Geliefden elkaar ontmoeten dan zijn de emoties, de gevoelens, heel intens.
The Divine Masculine heeft net als zijn Goddelijke Vrouwelijke tegenhanger de sterke wens om de prachtige connectie volledig in zich op te zuigen en te ervaren.
Hij houdt enorm veel van haar en wist niet dat hij überhaupt zóveel liefde voor een ander wezen kón voelen.
Wanneer the Sacred Divine Masculine nooit eerder een liefdesrelatie heeft gehad kan hij de liefde als ‘onzin’ bestempelen.
Als hij ooit diep gekwetst is geraakt, heeft hij zichzelf wellicht wijsgemaakt: ‘Ik ga nooit meer van iemand houden’.
Door dit alles is ‘hij’ een ‘player’ op de liefdesmarkt geworden.
Maar dan….ontmoet hij de liefde van zijn leven, zijn Tweelingziel/Nieuwetijdsgeliefde. Hij denkt dat deze connectie exact hetzelfde zal zijn als alle vorige. Geen verplichtingen. Geen moeten.
Langzaamaan komt hij erachter dat het eigenlijk toch wel heel anders is. Hij begint diepe gevoelens te koesteren voor zijn Divine Feminine.
En dan…wordt hij bang.
Raakt verward.
Een deel van hem is heel blij dat hij zijn ware geliefde eindelijk heeft ontmoet, maar aan de andere kant is hij is ook heel erg bang. Bang dat de geschiedenis zich weer zal herhalen. Bang om afgewezen te worden. Misschien wel angstig voor echt commitment. Bang voor de diepte. Bang voor zijn eigen kwetsbaarheid: “Ik wil geen afwijzing meer ervaren.” – “Ik wil niet meer in die kwetsbaarheid leven.
En dus trekt hij zich terug, wordt hij stil, laat hij zijn diepste gevoelens plots niet meer zien, maar…. geeft nog genoeg liefde, iets dat hun ziel bevredigd.
De ontreddering sluipt er langzaam in, steeds meer geeft hij gemengde signalen af…. gewoon, omdat hij verward is over zijn eigen gevoelens.
Hij begint het te verliezen, raakt uit balans (denkt hij), maakt zijn geliefde ’s nachts wakker om te achterhalen of ze nog wel ademt, leeft. Dit alles omdat hij niet zonder haar kan. Hij kan niet zonder zijn geliefde leven. Hij mist haar elk uur van de dag. Hij houdt zoveel van haar…
En toch zijn er ook echt wel dingen die hij niet meer (zo) leuk vindt aan haar, omdat zij totaal het tegenovergestelde van hem is.
Al snel probeert hij van alles om fysieke afstand te nemen, hij houdt zichzelf voor de gek, denkt hij, want hij kan heus wel zonder haar leven.
Hij kan niet anders dan onaardig doen, maakt lelijke & afstotende opmerkingen, doet haar bewust pijn, probeert zich alleen nog te concentreren op zijn werk of gaat op zoek naar andere vrouwen. Maar al snel realiseert hij zich; “Oh, maar deze vrouw matcht helemaal niet, zij is de ware niet, ze wil me niet/heeft me bedrogen/slechte dingen over mij gezegd. Die vrouw heeft mijn hart gebroken, ik ben nu zo verdrietig. Ik heb pijn. Kan iemand me alsjeblieft helpen. Ik hou van mijn ware geliefde. Ik ben zo stom (geweest). Waarom heb ik zoiets moois, zoiets geweldig verpest? Ik ben zo egoïstisch. Dit is allemaal mijn schuld. Maar ja, ik ben eigenlijk ook egoïstisch. Ik neem geen contact meer op.”
Hij begint zich te realiseren dat hij degene is die verantwoordelijk was voor de breuk, dat hij zijn ware geliefde eigenlijk nooit heeft kunnen vergeten.
Zij was altijd in zijn gedachten…zoals hij nu in die van jou is…..
Zijn leven is verwoest, of het leven heeft een verwoestende impact op hem gehad, ofwel is hij beïnvloed geraakt door een derde partij (een karmische partner/vriend(in)/ouder), door het donker in hemzelf.
Dit alles ruïneert hem, omdat hij zich begint te beseffen hoeveel hij eigenlijk van haar hield, hoeveel pijn hij zijn ware geliefde heeft aangedaan, hij beseft dat hij degene was die alle vuile was buiten heeft gehangen, haar heeft ontweken en gemeen tegen haar is geweest (iets dat ze echt niet heeft verdiend). En dat is zo beschamend!
Hij begint zich schuldig te voelen. En dit verandert langzaam in: “Ik verdien haar niet. Zij is zo puur, zo mooi. Waarom houd ze eigenlijk zoveel van mij? Hoe kan ik haar onder ogen komen? Ik heb zoveel slechte dingen over en tegen haar gezegd. Ik heb haar veel pijn gedaan. Zal ze me ooit vergeven? Zal ze me afwijzen of heeft ze nog steeds dat mooie onvoorwaardelijke hart, zou ze me nog in haar leven toelaten? Wat als ze me afwijst, want dat zal de pijn alleen nog maar erger maken.”
Uit angst hiervoor neemt hij geen contact met haar op.
Zó begint zijn ontwaken.
Want hij weet dat hij zijn ziel heeft ontmoet.
Hij weet dat hij een engel met vleugels is en dat dit ook altijd zo zal blijven…
En toch neemt hij nog steeds geen contact op, omdat hij diep van binnen weet dat er nog van alles geheeld mag worden, dat ze beiden nog heel wat mogen oplossen.
Hij weet namelijk dat ze beiden klaar moeten zijn voor een verbinding die zó diep gaat.
Dit is de reden waarom het een tijd duurt eer hij de weg naar huis vindt, terugkomt.
Maar áls hij terugkomt is dat met fixed wings, een gloednieuwe energie met die angelic-persoonlijkheid en…..whoops, dáár is die highvibe verbintenis (dan weer)!
reza-hasannia-w1j8mmlkmxy-unsplash
Lieve DF, lieve soul-sister,

Jij hebt alles gedaan wat je kon doen, om je met hem/haar te verbinden, om te Zijn.
Blijf wie je bent en sta open voor wie je (nog) mag worden.
Je zit niet in de knel, je wordt liefdevol ‘vastgehouden’ door jouw gidsen, je wordt volledig beschermd, zodat de laatste ‘donkere’ gedragingen (volledig) geëlimineerd kunnen worden. Gewist van de harde schijf.
Wanneer hij tot jou komt zul je volledig door hem gezien worden.
Niet met de ogen, maar door heel zijn hart.
Dit betekent niet dat wanneer je (ziels)geliefde je ziet, hij jouw schoonheid over het hoofd ziet. Het betekent dat wanneer je zielsgeliefde jou in de ogen aankijkt, hij zichzelf dan toestaat om de intense liefde en emotie te voelen, opdat hij dan weet dat jij ‘m geen pijn zult doen, dat je ‘m niet verlaat, dat het veilig is ‘om thuis te komen’.

Begrijp alsjeblieft dat de vrouwelijke energie, in het verre verleden, de mannelijke energie (veelal) heeft verlaten. Zij werd van hem afgenomen, door een kracht van buitenaf of door de dood, door een daad van geweld of door fysieke verlating (door een scheiding etc.), maar dat was dan ‘karmisch’ bepaald (hiermee bedoel ik het Karmische Wiel dat ieder zielsliefdekoppel heeft en dient uit te werken).
Jullie mogen – in the end –  beiden het gevoel krijgen veilig bij elkaar te zijn, zodat de pijnlijke separatie niet meer nodig is!

Collectief is er inmiddels veel ‘werk’ verricht om de Vrouwelijke energie te helen, zoals ook het vrouw-zijn binnen(in) ‘jou’ zelf. Je wordt dus beschermd gedurende een separatie (en al helemaal in de 5e dimensie), zodat je niet extra je best hoeft te doen je staande te houden ten tijde van ‘zijn laatste’ ego-stuiptrekkingen (=genezing) .
Het grootste gedeelte van de harde schijf is overigens al gewist, het gaat nu enkel om finetunen ten bate van die prachtige reünie. Zodat jij niet meer hoeft te ervaren wat je niet (langer) wilt.

Jouw hart is sterk. Het is jouw hart tezamen.
Wees geduldig en wees je geliefde’s licht.

Jouw andere helft heeft het volgende nodig:

Geliefd zijn

-Geaccepteerd worden

-Vertrouwd raken

-Gewaardeerd worden

Dit zijn de belangrijkste dingen die hij/zij nodig heeft.
Stuur hem/haar jouw liefde.
“Liefde is geduldig, Liefde is vriendelijk”.
Je kunt dit zinnetje als een affirmatie gebruiken, om je eigen vibratie te veranderen.

Lees onderstaande alsjeblieft helemaal door:

ACCEPTATIE – betekent niet dat je slecht gedrag hoeft te tolereren, of dat jij je zomaar aan hem overgeeft, omdat je van hem houdt.
Het betekent dat je accepteert dat hij je andere helft, je ultieme geliefde is, maar dat hij net zo menselijk is als jij. En misschien, heel misschien, heeft hij de ‘meest moeilijke weg’ wel gekozen. En ja, dan heeft hij net wat meer moeite met het leveren van strijd dan jij, om te ontwaken, te veranderen.
Misschien heeft hij het zwaarste deel wel op zich genomen, omdat hij van je houdt en niet heeft gewild je nog meer dan nodig te ‘verwonden’, in jouw weg hem te gidsen.
Hij is ‘vergeten’ wie jij bent en wat hij voor jou betekent.
Wees het licht, wees geduldig, wees aardig, doe maar alsof ie aan geheugenverlies lijdt. Stuur hem maar heling energie, zodat hij (weer) beter kan worden in het geven van liefde, compassie en aardig kan zijn.
Op die manier kan hij passie in zichzelf opwekken en de liefde (weer) met je bedrijven.
Jij bent de Godin van zijn bestaan! En die Godin is liefde(vol).

En accepteer dat wanneer hij een aardse relatie/huwelijk/karmische connectie heeft, hij bij een soulmate is en leert wat ie (nu) nodig heeft. Weet dat de soulmate een springplank richting jou is.

Accepteer dat hij, op zijn eigen ‘misplaatste’ manier, jou heeft geprobeerd (aan) te voelen en je echt vreselijk mist. Hij heeft jouw licht nodig om de weg naar huis te kunnen vinden. Jij bent zijn licht in de storm!

ACCEPTEER – dat hij jouw ‘Licht & Geliefde’ is en dat ook hij heel veel heeft gedaan om tot hier te komen, voor jullie allebei.
Apprecieer al zijn kwaliteiten, karaktertrekken, talenten & passies.
Als je dit al een lange tijd niet meer hebt gedaan, maak dan een lijst van al zijn beste kwaliteiten en lees dat terug. Wees trots op hem!

VERTROUWEN – Tja, dit is wel het meest uitdagende van allemaal om toe te passen.
Wantrouwen in 3D beleving is als volgt: “Hoe vertrouw je iemand die met anderen heeft gerelateerd/heeft gedate/in een huwelijk zit? Die van je weg is gerend?”
Ik weet, vertrouwen is heel, heel moeilijk – mediteer en vraag maar om Universele assistentie.
Stel jezelf de volgende vraag: “Als hij werkelijk mijn andere helft is, zou hij de weg naar huis, zijn hart, dan echt niet vinden?”
Jij mag je hart leren vertrouwen, hij is jouw hart.
Vertrouw er maar op dat hij (nu) ‘leert’ wat nodig is en dit ook allemaal zal afmaken in dit leven. Vraag je gidsen maar om hulp zodat ook zij een steentje kunnen bijdragen in het verwijderen van al zijn obstakels en blokkades.

VERTEL JE ZIELSGELIEFDE MAAR DAT HET VEILIG IS OM NAAR HUIS TE KOMEN! (niet letterlijk maar telepathisch).

Stel hem telepathisch gerust, zeg hem maar dat hij heel geliefd is en dat je hem ondersteunt. Spreek vanuit je hart, tot zijn hart.

Wens voor kracht, wens hem alles toe wat hij nodig heeft om dit alles te kunnen doorlopen.

En als je het echt even niet meer weet, kijk dan naar de maan en spreek tot de hemelkoningin: “Wij wensen om geheel soeverein te blijven. Laat onze liefde zorgen voor onze werkelijke opdracht hier.”
Je kunt inmiddels ‘wij’ zeggen omdat het niet langer ‘mij’ en ‘hij’ (of ‘zij’) is.

Je mag je je Goddelijke tegenhanger helpen, door hem te vertrouwen en in hem te geloven.

Fluister dit (ook) maar richting je geliefde, door via je Hogere-Zelf contact te maken, tot in zijn (hogere) hart: “Laat alle oude pijnen maar los en laat mij jou ontvangen, ik hoor bij jou, ik laat je niet vallen, ik ben niet tot hier gekomen om je nu te laten gaan! Ik draag je door de mist, ik weet dat je de weg niet kunt zien, maar ik zie alles en vertrouw op licht en liefde, hetgeen wat jij van mij voelt”.

Vertrouw alsjeblieft (op) jouw Hogere-Zelf, jullie heilige contact, de liefde die jullie draagt!
Je tweelingziel/nieuwetijdsgeliefde is de weg niet kwijt; “degenen die van ons houden zullen ons altijd vinden”.

Neem (nu) ook een tijdje gas terug. En als dit betekent dat je sommige dingen gewoon even moet laten rusten of juist moet gaan doen (bijv. door met vakantie te gaan, een cursus te volgen, te schilderen) anticipeer daar dan op. Zoek afleiding. Je kunt je beter focussen op rust/stilte en/of ‘creativiteit’ in plaats van ‘onbegrip’ en/of ‘frustratie’.

En probeer zo stil mogelijk te blijven (door te mediteren bijvoorbeeld), zodat je ware geliefde je werkelijk kan voelen.
Houd het verder simpel en blijf met beide voeten op de grond.
En verander zelf (ook alles) een beetje!
Wees de verandering maar.
Heb jij al afscheid genomen van jouw soulmates, (ex)vrienden, vriendinnen, (online)dates en one-night stands? Geef jij nog toe aan boosheid? Blijf jij in een huwelijk hangen, in een relatie zitten die allang voorbij is? Wil je verhuizen of blijf je maar zitten waar je zit omdat je bang bent? Overeet jij jezelf? Drink en/of rook je nog?

Oké, niemand is perfect, maar doe je best!

Wees het licht (door geduldig te zijn, liefde te zijn, humor te gebruiken, te mediteren etc). De oplossing is niet om jezelf te verbannen naar een lage (3D) trilling. Dat past je niet (langer). Je hoort daar niet (meer) te vertoeven.

Last but not least: zielsverwanten/tweelingzielen zijn hier niet op aarde om enkel een verborgen liefdesrelatie te onderhouden of genoegen te nemen met little ‘touch and go’s’ waarin schuld, boosheid, angst of ontwijkend gedrag de boventoon blijft voeren – en dan zeg ik dus weer; kijk diep binnenin jezelf naar waar het nog geheeld mag worden.
Ik kan je hierin ondersteunen.

꧁♡꧂

Namaste, Caroline
Carma Coaching

☆ Caroline is een toonaangevend expert op het gebied van energietransformatie, Ziels-Liefde, Nieuwetijdsliefde & Tweelingziel connecties die Carma Coaching heeft opgericht in 2011 na ontmoetingen met diverse zielsgeliefden als voorbereiding op de re-union met haar Divine Lover.

De artikelen op dit blog lees je gratis. Indien je content bent met de content kun je een (kleine) donatie doen via de website. Net als andere bloggers en journalisten volgt Caroline dit initiatief, waarbij zij jou als lezer vraagt je waardering voor het artikel dat je hebt gelezen te tonen.
Dankjewel ♡

Namaste

7 gedachtes over “Waarom rent de zielsgeliefde weg?

  1. Heel herkenbaar… Komt precies op het juiste moment dit artikel. Gisteravond dacht ik er zo over en vandaag lees ik het.
    Ik neem aan dat dit proces geldt voor alle zielen met een heilig contact? Of alleen voor Twins? Dat is me niet helemaal duidelijk🙏

    Like

  2. Heel herkenbaar zo op het juiste moment dit artikel. Gisteravond bedacht ik me dezelfde woorden en vandaag mag ik dit lezen… Wat bijzonder🙏

    Like

  3. is dit alles “alleen maar” van toepassing op hetero-stellen of kan dit ook spelen bij homo-lesbienes?
    Wij , Yvonne en ik zijn 2,5jaar geleden bij je geweest Carolien, ik weet het niet, ik heb veel angst, transformeer ook, maar ik blijf twijfelen…

    Like

    1. Nee hoor, het is van toepassing op de mannelijke/vrouwelijke energie. Er staat nergens dat het alleen maar voor hetero stellen is;-). En geef maar niet toe aan twijfel, dat zorgt voor pijn en verdriet, maak je los en vlieg ❤

      Like

  4. mooi verwoord.

    zit nu in de fase dat ik hem nu moet laten.stuur hem na ons laatste ontmoeting paar apjes.hij reageerde niet.ben niet teleurgesteld maar voel me wel verdrietig..ook omdat ik zag dat hij niet gelukkig was.

    ik geloof in onze onvoorwaardelijk liefde…alleen hij alleen zal de keuze moeten maken.(Hij is Getrouwd)

    ♥️mir

    Like

Plaats een reactie