Tweelingziel liefde, wat is dat nu eigenlijk?

Je kunt diverse, intense relaties hebben gehad in je leven met o.a. soulmates maar als je de werkelijke helft van je ziel hebt ontmoet, dan spreken we over een lotsbestemming, het wordt je kosmisch opgedrongen!

pexels-photo-821534

Het is een connectie die je niet kunt loslaten, vermijden of ervan wegrennen.
Het is namelijk een gigantisch diep proces van ultiem onthechten van groei-en heling en staat dus mijlenver af van een huisje, boompje, beestje verbinding.
Werkelijke tweelingzielen beschikken overigens allemaal over het juiste kosmische gereedschap om hun missie (= het pad der ontwaken) te kunnen volbrengen.

Tweelingziel-liefde is een diep innerlijk weten maar je weet niet wat zo een type connectie exact inhoudt voor je de ander op 3D niveau/fysiek hebt ontmoet, in de ogen hebt gekeken (& de liefde hebt bedreven) en hierin de Goddelijke kracht, pure liefde hebt kunnen voelen die je niet eerder zo diep hebt ervaren.
Het (hogere) weten komt werkelijk vanuit de diepste spelonken van de ziel evenals bevestigingen vanuit de 3D wereld, de waarheid wordt je dus letterlijk aangereikt (symbolieken).

Deze Goddelijke, magische, subliem, ultieme verbinding is als een magnetisch koord, je wordt aan elkaar gelijmd, zelfs op grote afstand is de band niet te verbreken! Dit type verbindingen zijn (en blijven) overigens zeer zeldzaam.
En er zijn ook geen meerdere tweelingzielen zoals wel vaker beweerd wordt. Tweelingziel, Tweelingvlam, tweeling-‘whatever’, het is allemaal hetzelfde. De ziel splitst zich in tweeën, in 2 lichamen, identiek en uniek, net zoals alles in deze 3D wereld is opgebouwd; Eb en Vloed, Man en Vrouw, Yin & Yang (Yong bestaat simpelweg niet!).

Deze connectie moet je ook niet willen bekijken vanuit romantisch oogpunt. Je Hogere-Zelf/ziel is energie, frequentie! Zij kent geen klok, huwelijk, relatie, weet niet met wie jij dagelijks je koffie drinkt.

Wij mensen zijn altijd op zoek naar de liefde, sommigen onder ons zelfs zo wanhopig dat we in iedere partner de tweelingziel denken te herkennen. Maar in vrijwel iedere verbinding komt wel eens aantrekken en afstoten voor.  Als je je niet lekker en/of vrij voelt bij de ander, je enigzins zwak voelt, uitgeput, het gevoel hebt dat er ‘iets niet klopt’, dan is het geen zielsliefde. Het voelt namelijk altijd goed, en de liefde en gevoelens zijn altijd wederzijds.

Als je jezelf niet accepteert en naar liefde blijft zoeken buiten jezelf zoek je automatisch naar iemand die je op handen draagt, je invult, completeert of je zelfvertrouwen een boost kan geven, maar dat is geen zielsliefde.

Zielsverwanten/Tweelingzielen worden enkel naar elkaar toegetrokken door een positief-vibrerende liefdesenergie en dit gaat ver voorbij de bewuste mind of de wil.
Tweelingziel liefde gaat over ontwaken op een heel hoog niveau. Om weer nieuw te worden en deze veranderingen zijn heel pijnlijk. Overgave hierin is het sleutelwoord.
Iemand tot een tweelingziel of soulmate bombarderen of blijven hangen in een niet-zielsliefde verbinding wordt geheid een persoonlijk drama!

Wat vraagt een echte Tweelingziel verbinding van jou:

-Volharding

-Ultiem vertrouwen in je hart, je intuititie, je ziel

-Kennis van kosmische principes

-Emotionele Intelligentie (kunnen observeren, analyseren en op hoog niveau kunnen connecten)

-Jezelf kunnen observeren

-Tekens/symbolieken kunnen herkennen (en ze niet overal in zien)

-Als je echt (onvoorwaardelijke) liefde kunt geven zonder conditioneringen of verwachtingen

-Empathisch bent

-Krachtig bent

-Een goede balans hebt tussen gezond verstand en spirituele kennis/gaven, anders kun je dit proces gewoonweg niet dragen (en overzien)

-Onafhankelijk bent

-Als je je eigen passies, vrienden, werk hebt (zeker gedurende de seperatie periode van belang)

-Risico’s durft te nemen

-Niet bang bent om te experimenteren

-Het aandurft om door diepe pijn, intens verdriet te gaan en bereid bent je gebroken hart te helen

-Open staat voor een compleet nieuwe jij

-Niet bang bent voor het idee dat je door een rouw-en onthechtingsproces heen moet

-Niet angstig bent voor verlies op alle niveau’s

-Geen hypogonder bent (je gaat door enorm veel fysieke transformaties heen)

Deze verbinding vereist dus een stabiele geest, een open hart, vertrouwen, volhardendheid, een sterke mind en spirituele volwassenheid

Tweelingzielen zijn hier op aarde om de waarheid van de liefde vorm te geven en incarneren niet tegelijkertijd om elkaar te blijven aantrekken/afstoten, te blijven strijden, zich te (blijven) ‚verlagen’ tot de 3D (trilling) mbt (oude) relaties/huwelijken/affaires etc).

Tweelingziel-liefde is de hoogste, meest gepassioneerde, waarheidsgetrouwe, subliem intieme-seksuele ervaring van echte, ware en wederkerige liefde.

“As one soul, Twinflames had no issues. Issues were collected by the ego through living on the Earth as a human”.

Namaste, Caroline
http://www.tweelingzielen.cc

Ook inzicht in jouw zielsconnectie?
Voel je welkom voor een Blauwdruk-Reading!

4 gedachtes over “Tweelingziel liefde, wat is dat nu eigenlijk?

  1. Zo fijn dat jij dit zo lastig te beschrijven proces op een niet zweverige manier weet te omschrijven zodat bepaalde dingen iets helderder worden. We are not alone in this…Dank je wel Caroline ❤️🌟

    Geliked door 1 persoon

  2. Inderdaad heel mooi omschreven. De bereidheid door diepe emotionele pijn te gaan en een nieuwe ik te omarmen! Wauw wat is het bijzonder heftig maar ook mooi om dit te mogen meemaken❤️.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik heb wat hier omschreven wordt met mijn vriend. We vullen elkaar aan op allerlei zaken. We praten veel op een niveau waar mensen vaak hebben, phoe dit is te hoog voor me en kunnen ons niet volgen.
    We zijn eerlijk naar elkaar, delen onze diepste gevoelens/gedachtes met elkaar. Hier speelt leeftijd geen enkele barrière bij ons.
    Dank je wel voor je beschrijving Caroline 😀

    Like

Plaats een reactie