Jouw waarheid is altijd de waarheid van je eigen hart

{Artikel uit 2011 maar nog steeds relevant, heb de tekst ietwat geredigeerd}

031 (2)

Tweelingzielen zijn de lichtwerkers in het ritme op hartsniveau, zij worden bijeengebracht om de kosmische energie weer te laten dansen en branden in de harten van de mensheid. Maar Twins worden net als paragnosten en mediums (ook echt) verondersteld de wetten van het Universum te kennen. Ook al ervaart men diepe pijn, frustratie en onbegrip, geen enkele lichtwerker wordt geacht om het Universum op de proef te stellen; door (steeds) op zoek te gaan naar zwakheden in het kosmische systeem en via die weg een beetje meer te krijgen van wat ‘wij allemaal wel’ willen. Hoe wat ‘wij’ willen ook echt verdiend zou zijn in onze ogen, that aint the point:-).

Een liefde zo groot als deze is al beklonken door een Kosmisch trouwambtenaar. Je kunt wel naar de Kosmische rechtbank afreizen (in meditatie/trance) maar geloof me, heilige huwelijken kunnen niet worden beëindigd. Niemand kan de band tussen Tweelingzielen verbreken, jij niet, je zielsgeliefde niet, je omgeving niet en dus ook de kosmische rechtbank niet.

19 juni 2013Ik heb het ooit echt serieus geprobeerd, ook ik ben op zoek gegaan naar zwakheden in het Kosmische Systeem, ook ik heb het Universum (meerdere malen) op de proef gesteld. En ik was overtuigd en vol vertrouwen dat het me zou lukken om ‘onze’ koorden liefdevol door te snijden. Al lopend (en biddend) over de hei begon ik aan deze helse klus. Met iedere stap, onder het felle zonlicht, knipte ik steeds een stukje ‘liefde’ los. Ik moest er wel veel kracht achterzetten maar het leek te lukken. Na een paar uur slenteren en volharden hield ik het voor gezien, ik was moe en had dorst. Ik dook de eerste beste snackbar binnen en pakte een flesje dorstlessende Coca Cola Zero uit het koelschap, rekende af en vervolgde mijn pad. De eerste slok was hemels en verkoelend, tot er een (kundalini) rilling door mijn lijf ging. Ik moest naar het etiket op het flesje kijken! De naam van mijn grote liefde dook op. Ik liet de ZERO met een bonkend hart uit mijn handen vallen en heb werkelijk staan huilen van ellende. Diezelfde dag werd ik ook nog eens getrakteerd op een (tweede) symboliek in de vorm van een busje met het woord TWINS erop. Ik heb in mijn eigen woonkamer staan schoppen en slaan van frustratie!

Je kunt deze verbinding, dit heilige contract, dus niet loslaten. Daar ben ik nu wel achter. Ik heb overigens moeite met het woord loslaten, het is Amsterdam-Zuid Spiritualiteit en daar kan en heb ik niets mee omdat het zo onwaar is wat mij betreft. Je kunt namelijk niet onderhandelen met spiritualiteit, integriteit, verbondenheid, liefde en waarheid. Het zijn écht ondeelbare begrippen, hoe vervelend wij als mensen dat ook vinden.
Een tweelingziel verbinding hoeft dus niet en kan (ook) niet losgelaten worden!

We zitten nu in het Aquariustijdperk en stevenen (langzaam) af op de Vijf-Dimensionale werkelijkheid. Ook wel de ´Nieuwe Aarde´genoemd, waarin het individualisme (het woord dualiteit schuilt hierin) plaats mag (gaan) maken voor Eenheid, Waarde, Gelijkheid, Vrijheid, Vriendschap, Saamhorigheid, Broederschap, Onvoorwaardelijke (zelf)Liefde, Verbinding. Ook je zielsgeliefde ontkomt hier niet aan. Want eigenwaarde, de waarde van de aarde, de waarde van de medemens zullen hoog in het vaandel komen te staan.
Het draait om de Verbinding met het Zelf en met alles daaromheen.
Door werkelijke Verbinding komt er ook een Begrijpen, een Weten.

Blijven hangen en/of vastzitten in de Derde Dimensie zal verwarring, leegte, kwetsbaarheid, onzekerheid, woede en angst veroorzaken.

Geloof mij, de één kan niet achterblijven op de ander. Twins zijn 1, een twee-eenheid. Soulmates echter zitten op eenzelfde trilling, maar vormen geen eenheid met elkaar.

In eenvoud, licht en liefde, Caroline

http://www.carmacoaching.nl

Plaats een reactie