Dankzij je zielsliefde ga je een geweldige relatie aan met jezelf!

Er is zoveel informatie te vinden op het internet hedendaags over zielsliefde en het daaraan gerelateerde transformatieproces; een immens proces van innerlijke groei!

Hippie couple love-unsplash
Zoals op mijn website staat beschreven: “Transformeren is een lang en traag proces. Wachten tot de transformatie volbracht is, is geen slimme zet. Wachten is eigenlijk beïnvloeding en heeft over het algemeen een zwaar vertragend effect (op jouw innerlijke groei). Wie wacht zit namelijk niet in het moment, maar wil iets van het moment.
En vooral ‘wil iets’ wat het moment niet biedt.
Je zegt eigenlijk tegen het moment: “Als je maar opschiet en zo snel mogelijk bent waar ik wil dat het moment is
Geloof mij, je gooit hiermee zand in je eigen innerlijke motor.”

Pas wanneer oneindige liefde verbonden is met het hart en de lagere instincten zijn overwonnen, vindt er een transformatie in jouw bewustzijn plaats.
Als je zou ‘weten’ wanneer je met je andere helft/soulmate zou samenvallen, dan zou je achterover leunen en gaan zitten wachten tot hét moment daar is. Maar dan groei je simpelweg niet en vertraag je alleen maar alles.

Het is dus van groot belang om je zo vrij als een vlinder te voelen, je bent niet van elkaar maar komt via de liefde bij elkaar!

What to do? Je mag al jouw condities, verwachtingen en de drang te willen weten hoe het zal ‘eindigen’ opgeven, omdat je anders jezelf in de weg staat van wat er nog open moet door jouw ziel heen.
Zielsliefde is geen VV-tje (VerstandsVerhouding). Keer daarom altijd terug naar de connectie op zielsniveau. Als je dat doet en doorziet kom je in je hogere vibratie; de voorbereiding op je eigen groei en het ervaren van eenheid met je andere helft en je zielsfamilie.

Tweelingzielen zullen volledig herenigen wanneer pure liefde gereflecteerd wordt.
Pas dan komen ze bij elkaar, door wederzijdse liefde.
Zij moeten vanuit het hart open zijn om lief te kunnen hebben, dus niet blokken of ontkennen.

Focus jij je allereerst dus maar op jezelf, gun jezelf rust, ga maar stap voor stap door je eigen (groei)pijnen heen opdat jij je op vele lagen kunt ontwikkelen.
Natuurlijk bepaal jij zelf het ritme maar ook hoe jij door jouw (transformatie)proces heen gaat; dat kan via de makkelijke weg of via de moeilijke weg (de wil, het wachten). Aan jou de keuze!
Durf jij jezelf op te tillen en alle barricades te overwinnen?
Zo ja, dan zul je (kosmisch) ondersteund worden in alles wat zich hernieuwt, in alles wat je kiest, voor jezelf.

Wanneer wij (zielen) kiezen voor de WARE LIEFDE, de echte ware liefde, dan is dit een heel ‘moeilijke’ les, want Ware Liefde is niet wat men op aarde ‘liefde’ noemt. Het ‘normale’ liefhebben zoals je dit elke dag kunt zien (in films, boeken, internet, in je omgeving: relaties, huwelijken etc) heeft hier niets mee te maken.
De weg naar de absolute Goddelijke Liefde is namelijk echt niet eenvoudig! Men kan een vorm van liefde of vriendschap voor elkaar voelen maar Werkelijke Liefde kan alleen bij de zielsverwant gevoeld en ervaren worden. Echte liefde, ware liefde, betekent ook dat je nummer 1 bent, zonder eisen, zonder manipulatie……en zolang dat niet het geval is zijn er nog zaken uit te werken.

Zielsverwanten zijn elkaars ultieme spiegel en hen wordt heel diep gevraagd van binnen een diepe innerlijke transformatie aan te gaan die dan, als dat lukt of deels lukt, enorm ten goede komt aan de verbinding. Dankzij je zielsgeliefde ga je dus een geweldige relatie aan met jezelf!
Ik zelf weet uiteraard (ook) heel goed dat er altijd een sterke natuurlijke drang is om samen te willen zijn (met de grote liefde), om je te verbinden. Maar de persoonlijkheid heeft zo ook haar eigen behoeftes en daarin mag je (net als ik) dus steeds heel (sterk) bewust zijn wanneer je ‘deze liefde wilt gebruiken voor het kleine zelfcomfort’.
Je mind (ego) kan dus (heel goed) roet in het eten gooien:
1. Ik wil je dus je laat me (de wil)
2. Je laat me (de wens: eindelijk geef je je over)
3. Laat me! (maar mijn wil gebeurt niet en mijn wens gebeurt niet, de realiteit is weer zo anders dan wat ik voel dus weer teleurgesteld)

Ik begrijp al dit soort emoties overigens wel; de uitersten tussen wat je voelt, wat je waarneemt en wat je gedachten met die verschillen doen.

Het enige wat je eigenlijk enkel kunt doen is je verzet staken tegen de huidige realiteit. Ga maar uit je hoofd met jullie verhaal, het Universum vraagt echt om Overgave. Anders gezegd, laat je onderdrukte boosheid (= verdriet) maar uit de kooi vliegen en haal je wil eraf (willen is eigenlijk zeggen: ik heb het niet).
Als je vertrouwt dat het Universum geen fouten maakt is er geen verschil tussen wat is en wat je wilt dat is.
Ik ben net als jij lichtwerker. Jij en ik worden dus beiden verondersteld de wetten van het Universum te kennen. Wij worden niet geacht het Universum op de proef te stellen door steeds op zoek te zijn naar zwakheden in het Kosmische systeem en via die weg een beetje meer te krijgen van wat we willen. Hoe wat we willen (dan) ook echt verdiend zou zijn, in onze ogen, maar that aint the point;-).

Werkelijke zielsliefde is onvoorwaardelijke liefde en onvoorwaardelijke liefde is onzelfzuchtig en dus vrij van persoonlijk gewin en eigenbelang.

Het ‘concept’ ZIELSLIEFDE blijft overigens voor velen lastig te definiëren; we zien te vaak mensen opduiken (op het internet) die (hele nare) relatievormen in stand proberen te houden vanuit de overtuiging dat zij hun ‘werkelijke Yin of Yang’ hebben ontmoet.
Dit zijn meestal (gekwetste) zielen die geen enkele notie hebben van werkelijke Tweelingziel-connecties en/of weinig -tot geen- Spirituele, Kosmische, Universele kennis hebben. Hierdoor bijten zij zich vast in het Tweelingziel-Romantische circus.
Daarom is het hedendaags mijn missie en roeping (en noodzaak geworden) om helderheid te brengen in de wirwar van (on)waarheden rondom zielsverwantschap. Hiermee maak ik mij niet altijd even populair, want de waarheid is soms ‘hard’. Het is dus soms zwaar en moeilijk om zielsliefde/transformatie-coach te zijn, but ‘Thats what I do’ & ‘why I’m here for’. Aan de andere kant; hoe meer er van me gevraagd wordt, hoe uitdagender het uiteindelijk is.

Het enige wat ik je nog kan meegeven; vertrouw op de onvoorwaardelijke liefde van de bron (jezelf), op het leven (als bron van vreugde), op je eigen kracht, op je (creatieve) wijsheid, je inzichten, je Hogere weten/hart, je gevoel, je intuïtie.

IMG_7194Ware liefde kun je echt alleen voelen als je vrij bent en dus op momenten van vrijheid.
Probeer de liefde dus nooit te pakken want dan ervaar je het niet, maar completeer je erover, wens of fantaseer je, en dat is wezenlijk iets anders.
Waar werkelijke liefde is, is geen ruimte voor behoefte, willen of iemand ‘missen’.

Zeg maar dagelijks tegen jezelf; “Vanaf nu komt alleen nog maar het goede op mijn pad”.
En probeer in moeilijke tijden te gronden, verbinding te maken met de aarde, de bron.
Dat zal je energieveld versterken!
Je bent in liefde geboren, je verdient liefde, je bent perfect zoals je bent.

Zielsconnecties gaan altijd over innerlijke groei, waardoor we weer met onszelf in contact komen en dat vergroot dan weer de connectie tot elkaar.

Ik zie en weet hoe de Tweelingziel/Zielsliefde dynamiek werkt, het is een oer dynamiek, zo sterk, zo’n verlangen, word je gek van, maar dit is de oplossing.

Namaste

Namaste, Caroline
http://www.tweelingzielen.cc

Inzicht in jouw zielsconnectie?
Voel je welkom voor een Blauwdruk-Reading

 

4 gedachtes over “Dankzij je zielsliefde ga je een geweldige relatie aan met jezelf!

Plaats een reactie